Voja Brajović LJUBI 23 GODINE MLAĐU KOLEGINICU Njih dvoje imaju sina, a razlika u godina im nimalo ne smeta: „Meni je to uvek DELOVALO PRIRODNO“

Popularni srpski glumac Voja Brajović je u braku sa 23 godine mlađom koleginicom Milicom Mihailović.
– Ne znam kako da vam obrazložim šta me je privuklo Milici. Kad bih to raščlanio i objasnio, onda mi ne bi bilo tako nedokučivo. Milica je neverovatan energetski izvor – kazao je Voja Brajović svojevremeno, pa nastavio:

– Retke su takve osobe, sa tom količinom životne snage i radosti. Ona je veliki borac i uvek nalazi način da smiri situaciju i odagna moje loše raspoloženje. Najviše me brine što je mene zavolela. Smatrao bih je idealnom da nije ovoga sa mnom – rekao je Voja.

Milica, sa druge strane istakla da joj je sada potpuno jasno kako je tako dugo sa Vojom.

– Za Voju me vezuje totalna bliskost i potreba da o svemu razgovaramo, bez obzira na to što se u mnogo čemu ne slažemo – rekla je Milica.

Poput sve dece njene generacije, jedva je čekala nedelju da gleda „Otpisane“. Obožavala je Prleta i nije mogla ni da pretpostavi da će imati sina sa Tihim, prenosi Blic.

– Volim ga zato što je klikeraš, što je vrlo duhovit i što je lojalan i srčan. Moje poverenje u njegov pozorišni instikt je ogromno, što nije nevažno ako se ima u vidu da nas dvoje radimo isti posao i da veliki deo života razgovaramo o tome. I kod mojih roditelja postoji prilična razlika u godinama, tako da je to meni oduvek delovalo nekako prirodno. Ne znam da li bi nam bilo lakše da smo vršnjaci. Ne verujem. Mislim da svi ljudi koji odluče da žive zajedno moraju biti rešeni, uporni, beskrajno tolerantni – bio je njen odgovor na pitanje šta ju je privuklo Voji i kako ona oseća tu razliku u godinama – rekla je Milica jednom prilikom za „Gloriju“.

Iz prvog braka Voja ima sina Vukotu i kćerku Iskru, dok je iz braka sa Milicom dobio sina Relju.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare