„NA NJU NE BIH NI BICIKL NASLONIO“ Miloš Bojanić o AFERI s Zoricom Marković, otkrio detalje ljetne avanture, spomenuo i ŠVALERA

Miloš Bojanić reagovao je na priču njegovog sina Mikice koji je u Zadruzi ispričao da je njegov otac imao aferu sa koleginicom Zoricom Marković

Naime, nakon što Zorica nije došla na njegov rođendan, Mikica Bojanić pobesneo je i otkrio da je svojevremeno pevačicu uhvatio u zanosu sa svojim ocem Milošom.

– Veće zlo od Zorice se nije rodilo na planeti, g*vno jedno. Sad ću sve da pričam šta je radila. Lično sam svojim očima video, nahvatao sam je na moru kada sam bio dete. Išla je iza kuće da pita kako se uključuje mašina za veš – rekao je Mikica i šokirao svoje cimere koji u prvi mah nisu mogli da razumeju na šta misli.

– Hoćeš da kažeš da se j**ala na mašini za veš? – upitao je Janjuš.

– Tako je, ja sam sve video. Ološ! Ne može očima da vidi Miloša, Baneta i mene. Nahvatao sam je na moru kako vara tadašnjeg dečka. Sve sam video, imao sam 15 godina – ponavljao je Bojanić, koji se nije libio ni da priču ponovi i pred Zoricom.

– Šta si radila s mojim ocem kad si s dečkom bila na moru? Uhvatio sam te iza kuće na veš-mašini, hajde reci da li sam te uhvatio kako se ljubite? I šta ste još radili? – govorio je Mikica, što je Zorica negirala.

– Nikada nisam bila s Bojanićem! Taj čovek mi je toliko odvratan, nikada ne bih poljubila ona njegova ružna, kriva usta. Znam da sam i ja njemu odvratna – govorila je Zorica.

Miloš Bojanić nije negirao Mikičinu priču da je Markovićeva boravila kod njih na moru, ali, kako je rekao, nikada nije bio intiman s njom.

– Mikica je rekao to da je isprovocira. Istina je da je ona na letovanju bila kod mene, ali je bila sa švalerom. Ja sam tada bio još uvek sa bivšom suprugom. Sa Zoricom ništa nisam imao. Na nju ne bih stari bicikl naslonio, a ne nešto drugo. Ne pravdam Mikicu, jako je ružno to što je rekao, ali znam da je rekao u besu – rekao je on, prenosi Kurir.

– Zorica je hodajuće istinsko zlo kakvo majka jednom rađa. Ne postoji kolega koji ima lepu reč da kaže za nju. Zna da je Mikica najslabiji na mene i porodicu i zato je namerno tu gađala, ja to njenoj deci nikada ne bih uradio. Ona je jedna prava nesrećnica. Ona je zbog svoje zlobe rasturila sve svoje veze – poručio je vidno uznemiren Bojanić.

– Nisam ponosan na to kako se Mikica tokom proslave rođendana ponašao, ne podržavam alkohol i o njegovom pijanstvu ćemo razgovarati. Moram priznati, zgrozio sam se kada sam video snimak na kojem Zorica sipa pepeo od cigarete Mikici u limenku. Pokušala je da ga otruje! Ljudi su mi rekli da to može da natera čoveka da poludi – rekao je najpre Miloš, koji ne krije da nema lepo mišljenje o koleginici.

UDARNA VEST.rs (Kurir)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare