SINOVI ZORICE MARKOVIĆ SE JAVNO OBRATILI ANI ĆURČIĆ: Pevačica čula informacije iz spoljnog sveta, pa počela da GRCA U SUZAMA 

Zorica Marković danas proslavlja svoj rođendan u „Zadruzi“. Ona se oduševila trpezom i poklonima koje je dobila, a onda je usledilo pismo.

Naime, Ana Ćurčić je pročitala pismo koje su joj poslali sinovi Ilija i Dejan.

– Najbolja majko na svetu, svetinjo moja. Uz tebe sam uvek čak i kada nisam svojim prisustvom sa tobom. Čekamo te da proslavimo zajedno tvoj rođendan. Ovo radim u ime tvoje izdržljivosti i mudrosti. Želim da zajedno proslavite sve što ste preživeli unutra. Za mnoge si heroina i primer. Pozovite sve neka se počaste, neka zavlada ljubav i mir. Znaj da imaš ogromnu podršku. Posebno pozdravljam Anu Ćurčić koja je probudila u mojoj majci ono što ona zapravo jeste. Hvala ti što si tu za moju majku… Majko volim te – pročitala je Ana.

Podsetimo, Ana Ćurčić i Zorica Markov su u poslednje vreme dosta često ulazile u rasprave. Zadnji put bilo je, jer je Zorica zaključila da je razlog Aninog bahatog ponašanja to što se bliži kraj rijalitija, prenosi Blic.

– Ja kad bih tebi izgovorila jednu rečenicu izgoreo bi Balkan. To nikada, ni ovde, ni napolju- rekla je Zorica tada i zaintrigirala sve.

UDARNA VEST.rs (Blic)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare