PUN MESEC U STRELCU DONOSI SNAŽNU ENERGIJU I PROMENE: Ova 3 znaka će posebno biti NA UDARU, a samo na jedan NEĆE uticati

Ovaj aspekt se još zove i „Mesec od jagode“.

Poznata astrološkinja Rouz Smit poručila je svima da iskoriste moć punog junskog meseca u Strelcu, kako bi svoje snove pretočili u stvarnost.

Međutim, kako je upozorila, junski pun mesec daje svima šansu da žive bolji i uzbudljiviji život, ali može značiti i da su naši snovi i nadanja pod velikim znakom pitanja, rekla je za Dejli mejl.

Takođe, ona je objasnila da iako je ovaj Mesec u znaku Strelca on neće posebno uticati na pripadnike tog znaka Zodijaka, već i na druge promenljive znakove poput Blizanaca, Device i Riba.

Za njih je napomenula da će naročito osetiti uticaj Meseca i da predstojeće vreme treba da iskoriste za putovanja, ali ne i za dodatne poslove. Preporučila je svima da više spavaju i da se klone stresa.

Ovan

Iako početak meseca nije najsjajniji, stvari se ipak na kraju smiruju. Postoji priika za putovanje, učenje ili duhovno uzdizanje i trebalo bi da to iskoristite. Iako će na vas pun Mesec dosta uticati on će vas svakako podstaći na akciju, što može dovesti do napretka. Autoriteti i neke prepreke mogu predstavljati privremene smetnje u vašim planovima.

Dodatno planiranje vam ipak pomaže jer imate mnogo stvari koje treba uraditi za kratko vreme. Želite malo više slobode i neke promene u životu, pa napravite planove za kasnije kako da ih sprovedete u delo. Nakon svega što vas je ograničavalo, razvoj i rast će pronaći svoj put i dovesti do transformacije.

Bik

Na početku meseca delićete pažnju i resusre s drugima i ako je to otvorenog srca izbećićete probleme. U ovom periodu se kao važne teme mogu nametnuti porezi, penzije i pitanje nasledstva, pa ćete morati da prilagodite planove jer postoje neka ograničenja.

Početak meseca, iako dinamičan, ukazuje na to da ulaganja treba ostaviti po strani. Na ljubavnom planu budite otvoreniji i dozvolite da se prepustite voljenoj osobi jer se možete iznenaditi kuda će vas to odvesti.

Blizanci

Vama jun počinje transformacijom odnosa. Ako ste proaktivni u komunikaciji, očekujte poboljšanja i pozitivne promene. Odnos može napredovati ako postoji jasna komunikacija. Vladar Blizanaca, Merkur, poigrava se sa Uranom, tako da može doći do nepredvidive komunikacije, naročito ako ste bili nesvesni svega u vezi s određenom škakljivom situacijom.

Posebno obratite pažnju na snove i ideje koji vam se motaju po glavi. Vaša podsvest želi da vam prenese poruku. Mogli biste krajem meseca da primite pozitivne vesti i doživite pozitivne stvari.

Rak

Pun Mesec će doprineti opštem haosu na poslu i trebalo bi da odložite nešto važno za kasnije. Mogu se desiti nepredviđene situacije, međutim, trebalo bi da znate da nekada poremećena rutina znači i neočekivano iznenađenje. Iako u nekim momentima osećate konfuziju i uznemirenost, imate moć da se prilagodite svim promenama koje vas zadese.

Možda ćete se baviti nekim zdravstveim problemom koji zahteva malo više vremena za rešavanje. Dozvolite sebi da smislite nove ideje i rešite stare probleme. Drugi vam mogu pomoći u tome. Prilgodite svoj život promenama koje dolaze.

Lav

Promene u ljubavi, kreativnost i zabava s decom su uskoro mogući kod vas, ali morate napraviti malo prostora za nove prilike. Idealno je vreme da analizirate svoju listu kontakata, da se oslobodite prošlosti i zagrlite nepoznato, ali i otvorite se za nove stvari u životu.

Upoznajte nove ljude, otpustite prošlost. Slobodno vreme i uživanje mogu biti rešenje za sve što vas čeka, poput finansijskih stvari, poreza, zajmova i slično. Testamenti i nasledstva mogu biti predmet interesovanja u predstojećem periodu, ali i to će se rešiti do kraja meseca.

Devica

Nekada ste sami sebi najgori neprijatelj. Samokritika, perfekcionizam i opšte gnjavarenje je suvišno. Niko nije savršen i svi radimo na tome da budemo bolji. Ovog meseca ćete uživati u pažnji porodice i prijatelja jer su oni vaša podrška i mesto gde vam je srce.

Zabavite se kod kuće, obratite pažnju i na detalje u vašem domu, kao i na prijatelje. To se naročito odnosi na vama važne žene u životu, posebno one sa kojima ste imali neslaganja početkom meseca.

Vaga

U ovom periodu mogli biste da se osećate osetljivije, pa nemojte da dozvolite da na vas utiče bilo kakva kritika. Saturnov uticaj može posebno biti jak u vezi s poslom ili nekim zdravstvenim pitanjima. Ako želite dobre odnose s drugima, vaša komunikacija treba da bude jasna i pozitivna, ali treba da postavite i granice.

One koje želite da ih ignorišete, samo zaobiđite. Ako budete na odgovarajući način otvoreni za promene, možete poboljšati komunikacijske veštine. Biće pozitivnih promena na poslu i mogli biste imati sjajne trenutke na polju učenja, kao i nekih projekata.

Škorpija

Ovog meseca biste mogli da imate neočekivane troškove pa je zbog toga važno da posebno obratite pažnju na to pitanje . Stvari koje cenite takođe mogu biti podložne promenama, posbno kada je reč o životnim prioritetima. Izbegavajte investicije na početku meseca i odložite velike finansijske izdatke i kupovine.

Ovo je najbolje vreme kada treba biti strpljiv s novcem. Pazite se i samokritike, naročito kada su u pitanju finansije. Moguće je da ćete na kratko smanjiti slobodno vreme i zadovoljstvo.

Strelac

Strelčevima pun Mesec donosi dosta toga lepog. Mogli bi da otputuju negde ili da se razvijaju na polju obrazovanja. Može doći do malog neslaganja s porodicom, ali to će se rešiti.

Želećete promenu na polju izgleda, posebno frizure, a pristupićete svemu autentičnije. Ovaj period će vas ohrabriti da budete ono što jeste. Pogodno je vreme za avanture, istraživanja i uživanje u slobodi.

Jarac

Vreme je da se preispitate jer ćete u ovom periodu doživeti neke neobične stvari. Možda vam se vraćaju momenti iz prošlosti koji su dosta emotivni. Upoznajte svoju podsvesnu energiju i preispitajte šta je unutra i da li postajete svesni samokritike.

Ovo je vreme da proanalizirate šta se sve tamo skriva, a možda pronađete neka blaga koja vam otkriva podsvest. Samo je dovoljno da malo provedete vreme u samoći i bez telefona.

Vodolija

Vodolija je možda u nekim trenucima svoje mašte, ali to su trenuci samozadovoljstva. Vaši prijtelji i saradnici žele da komuniciraju sa vama. Biće prilike da upoznate nove ljude i da se uključite u nove grupe, a takve prilike vam mogu pomoći da obogatite svoj život.

Napravite ravnotežu u „zagrljaju samoće“ ili užitku samospoznaje i budite otvoreni za nove veze. Kasnije u toku meseca možete unaprediti svoje nade i snove.

Ribe

Iako želite malo više privatnosti vaš život izložen je javnosti i to ne možete izbeći. Na početku meseca može doći do napetosti sa roditeljima ili autoritetima. Stvari na poslu bi mogle biti izazovne, pa se potrudite da izbegnete haos.

Nepredvidive stvari se dešavaju i na polju komunikacija, učenja i marketinga. Neki daleki rođak vam se može iznenada pojaviti. Krećite se polako kroz neočekivane preokrete, sudbina je na vašoj strani, ali će se pojaviti dugoročni blagoslovi koji će doneti pozitivne promene.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare