POSLAO MI JE PORUKU KAD JE IZAŠAO IZ PRITVORA! Kija osudila nasilje nad Šavijom, pa otkrila kako je ponizila Stefana Karića! 

Kija Kockar otkrila je u emisiji „Kolegijum“ na Informer TV da joj je Stefan Karić poslao poruku po svom izlasku iz pritvora u kome se nalazio zbog prebijanja Nataše Šavije.

Voditeljka jutarnjeg programa Kristina Kija Kockar bila je gost iznenađenja emisije „Kolegijum“, gde joj je glavni i odgovorni urednik Informera, Dragan J. Vučićević, uručio cveće u ime novoostvarene saradnje. 

Kockarova je u društvu ostatka redakcije najčitanijeg dnevnog lista komentarisala mnoge akuelnosti, pa između ostalog i mučki prebijenu starletu Natašu Šaviju i osumnjičenog za ovo krivično delo, Stefana Karića, koji se, kako su naveli u emisiji, proslavio baš zahvaljujući druženju sa nekadašnjom stjuardesom.

– Sve sam ispratila. Prvo, moram da naglasim da sam protiv nasilja i da ovo od njega zaista nisam očekivala, ali nisam očekivala štošta od mnogih ljudi, pa sam se na kraju iznenadila – kazala je Kija, pa otkrila da ju je Karić kontaktirao po izlasku iz pritvora:

– Poslao mi je poruku kada je izašao, samo sam mu rekla: „Kako te nije sramota?“.

Podsetimo, Kristina Kija Kockar postala je voditeljka jutarnjeg programa televizije Informer koji će voditi zajedno sa Stanislavom Stanišićem

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare