„Ne treba im stajati na put, NEGO SARAĐIVATI“ Đorđe David otkrio sve o roditeljstvu i kako vaspitava ćerku: „Doći će do ozbiljnih lomova“ 

Muzičar Đorđe David bio je deo tima koji je radio na sinhronizaciji filma “Mala sirena“. On se pojavio na premijeri uz pratnju svoje ćerke, sa kojom je prvi put u javnosti.

On je za početak podelio utiske sa snimanja.

– Bilo je naporno, ali je bio i veliki izazov. Raditi za klince je velika čast. Počastvovan sam “Dizni” produkcijom koja je među svim ljudima ništa manje ozbiljnijim od mene u ovom poslu, odabrala baš mene. Jedva čekam da sve to sada vidim i čujem- rekao je on, pa dodao:

– Tu sam sa mojom Stašom. Ona će sada prvi put o da vidi i doživi, tako da imam tremu od nje, zapravo.

Popularan roker tumačio je lik oca, kralja Tritona, a s obzirom da je i sam otac jedne devojčice, istakao je da je izvukao bitnu pouku, prenosi Blic.

– Naučio sam da koliko god da želiš da staneš deci na put kada ih emocija prema nekoj osobi ponese ne treba im stajati na putu, nego sarađivati. Ja imam svoju Malu sirenu koja će se jednog dana sigurno zaljubiti. Treba biti što bliži svom detetu da bi mogao da pomogneš i rešiš problem sto je “jeftinije” moguće. Inače će doći do ozbiljnih lomova, što nije okej niti za oca koji upravo to pokušava da spreči, a pogotovo za dete koje je u stresu. Na taj način se vrlo lako gubi dete – zaključio je Đorđe.

UDARNA VEST.rs (Blic)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare