MOJA DECA NISU ŽELELA DA SE POJAVIM OVDE: Ana Ćurčić sumirala utiske nekoliko dana pre kraja i otkrila ko je za nju POBEDNIK! 

Šesta sezona Zadruge ubrzo dobija epilog, a zadrugari među sobom komentarišu ko je nakon devet meseci zaslužio da podnese titulu pobednika.

Ana Ćurčić otkrila je kako se oseća nekoliko dana pred kraj rijalitija, ali i ko je po njoj dostojan prvog mesta, prenosi Kurir.


– Nisam se pripremala za ovo, ja u spoljnom svetu ne umem da se nosim sa licemerima. To nije moje okruženje, nego moja deca, bio Zvezdan, moj posao i porodica. Ja jesam majka dvoje dece ali ona nisu želela da se ja pojavim ovde. Sebe smatram itekako jakom i borbenom ženom zbog svega što sam proživela. Naučila sam da ne treba da dajem nekome sebe ko to ne zaslužuje. Imam još puno toga da kažem – rekla je Ana i otkrila koga bi želela da vidi na tronu u četvrtak:

– Volela bih naravno da pobedi ova žena, da nje nije bilo, ja ne znam gde bih bila – rekla je Ana.

Iako su u poslednje vreme bile u zategnutim odnosima, Ćurčićeva je priznala da ceni svaki trenutak proveden sa Zoricom Marković koja joj je od samog starta bila jedino rame za plakanje.

UDARNA VEST.rs (Kurir)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare