SUPRUGA NESTALOG SRBNA U SUZAMA, MOLI ZA POMOĆ: Ako ga je neko video, molim vas neka javi!, I Interpol se uključio u ovu potragu

Grčka intenzivno traga za državljaninom Srbije Radovanom Juračićem koji je nestao kada je navodno iz Atine brodom krenuo do ostrva Kos.

Radovan se 28. maja ukrcao u autobus koji je iz Srbije krenuo ka Atini. Zatim je 29. maja trebalo da se ukrca na putnički brod u luci Pirej. Međutim, od tada mu se gubi svaki trag. Njegov nestanak prijavila je porodica. Za jutarnji program Kurir TV govorile su sestra i supruga nestalog Radovana.

Juračićeva žena kaže da su kontaktirale policiju, i da daju sve od sebe.

– On se javio sa broda da je ušao na brod i da će se javiti ujutru kad stigne na Kos, međutim to se nije desilo. Pomaže nam Srpska ambasada u Grčkoj. Čovek iz amabasade je u kontaktu sa policijom, oni su angažovani, pretražuju kamere, spisak putnika na brodu, Telekom Srbija je poslala zahtev za odobrenje da mu uđu u trag u telefon. Javila nam se grčka novinarka iz njihove emisije u kojoj će biti sve o njihovom nestanku, tako da uglavnom sve što smo mogli i što je u našoj moći, policija, Interpol, sve… – kaže zabrinuto Juračić.

Kada su kontaktirale brod na koji se navodno ukrcao suprug i otac, rekli su im da nemaju ovlašćenje da daju spisak putnika, ali da će ga dati policiji.

– Želimo da kažemo da ako ga je neko video da nam se jave, svaka pomoć je dobrodošla. Nadam se da će ga neko videti i da će nam javiti, a ako bilo šta čuju da nam jave – rekla je Juračić , rasplakavši se, prenosi Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare