„MUVAJU ME MOMCI MALO STARIJI OD MOG SINA!“ Dara Bubamara na udaru MLAĐIH MUŠKARACA, pevačica iskreno o svemu: Bitan mi je NOVAC 

Pevačica Dara Bubamara nastupala je sinoć u Beogradu, i tom prilikom progovorila o karijeri, muškarcima i sinu Kosti i otkrila da joj se nabacuju dečaci, koji su malo stariji od njenog sina Koste.

Dara je kao i uvek bila raspoložena i nasmejana, a na pitanje šta se dešava u njenom ljubavnom životu i konstataciju da je jure samo mlađi muškarci, imala je spreman odgovor.

Dara Bubamara
foto: Printscreen

– Imam neku simpatijicu. Ja sam rođena harizmatična i mladolika, pišu mi momci malo stariji od mog sina, mislim stvarno je nenormalno. Ali isto tako ima muškaraca koji imaju tu mladalačku energiju i meni nekako zapadaju ti mlađi muškarci. Finansije kod muškarca mi nisu bitne, bitno mi je zbog njega da ima finansije i da nema komplekse od mene. U mom životu je bilo tih faza gde je muškarac imao mnogo više od mene, pa manje od mene – rekla je Dara, pa zatim progovorila i o odnosu sa sinom Kostom:

Dara Bubamara
foto: Printscreen/Instagram

– Kosta ima 14 godina i ne izlazi još uvek. Sad prelazi u Sportsku Gimnaziju. Vikendom obožava da bude u Novom Sadu i sad je dogovor da posle nastupa idem po njega na Dedinje. Njegovi drugari me obožavaju, sedimo i pričamo, oni mene doživljavaju kao drugaricu

UDARNA VEST.rs(kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare