BOŽE, BOLJE DA ME JE UBIO! Mučki prebijena Nataša Šavija se obratila žrtvama nasilja, pa poslala snažnu poruku!

Starleta Nataša Šavija ne krije da ju je stravično nasilje kroz koje je prošla i psihički pogodilo, a sada je, u emotivnom obraćanju javnosti, poslala podršku svim ženama koje su prolazile, ili prolaze kroz slično.

Mučki prebijena starleta Nataša Šavija od samog incidenta koji se dogodio pre sada već mesec dana ne prestaje da potresa javnost svojim obraćanjima. Tako je bilo i danas kada se, još jednom, osvrnula na stravično nasilje kroz koje je prošla. 

– Pošto sam prvi put doživela nasilje i to stravično, tek sad vidim koliko je bolno, prvenstveno psihički. Pri samoj pomisli da me je neko tako krvnički izudarao i da sam na sve to još izbačena iz objekta kako sam izbačena, osećala sam se kao izmet. Povređena, dezorjentisana, duplo sam videla (ne zbog alkohola nego kako su mi doktori objasnili kada sam došla u urgentni, kako mi je udarcem spustio i slomio jagodicu, samim tim su mi i oko i vilica pali. Sećam se da sam se na pregledu kad su mi saopštili da moram na operaciju, doživela šok i svim silama se trudila da vidim normalno, da ubedim (slažem) sebe i njih da možda i nije tako strašno, ali nisam uspela) I eto završila sam sa deformacijom lica. Samo molim boga da postoji rešenje i mogućnost da se to popravi. A mogu da zamislim kako je tek ženama koje konstantno to dožviljavaju, pa čak i verbalno omalovažavanje, kojima usade u mozak da su bezvrede – kazala je Nataša, pa dodala:

– Zamislite jedno krhko ljudsko biće – ženu, da misli o sebi sve najgore i da misli da je bezvredna u odnosu na druge ljude. To je prestrašno! Ako mi verujete, ja sam u kriznim momentima u ovom periodu od kad se to desilo mislila i govorila ‘Bože, bolje da me je ubio!“ Gledaću da se, ako dozvolim, pridružim sigurnoj kući i dam svoji doprinos na bilo koji način koji je potreban. Ako treba i ako bi išta značilo, sa svakom ženom bih tako pričala, ako bi im bilo imalo lakše. Ma na bilo koji način za koji bi oni rekli da je pogodan. Svakako ću se od sad na svaki mogući način zalagati protiv nasilja nad ženama, to obećavam – zaključila je. 

UDARNA VEST.rs(informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare