MARIJU ŠERIFOVIĆ UMALO UBILA STRUJA! Pevačica pevala ispod ŠATORA pa otkrila šta se dešavalo i kako je KIŠA zamalo koštala života! 

Marija Šerifović neretko preko Jutjub kanala svoje obožavaoce obaveštava o svim dešavanjima i aktuelnostima kako iz privatne tako i iz poslovne sfere života. 

Marija Šerifović
foto: Printscreen

U novom vlogu Marija je otkrila da je tokom prethodne nedelje bila angažovana da zapeva na brodu, međutim tokom nastupa se zbog vremenskih neprilika susrela sa ozbiljnim problemom.

Kiša je toliko jako padala, pa se pevačica zabrinula da je tokom nastupa ne udari struja.

Marija Šerifović
foto: Printscreen

–Desila se sledeća situacija. Nismo se nadali da će da padne ovakva kiša, te su organizatori organizovali šator. Mi se sada nadamo da nas sve kolektivno neće ubiti struja i da nećemo potonuti na ovom ogromnom brodu – rekla je Marija tokom generalne probe.

Šerifovićeva je svojim gledaocima pokazala i unutrašnjost broda, ali i spektakularni vatromet koji je pušten tik pred njen nastup.

Marija je zatim otkrila i detaljan plan nastupa.

– Ideja organizatora je da se ukrcam na brod i da oko deset počnem da pevam, iskreno se nadam da će do tada proći ova kiša i da će sve biti onako kao i treba – rekla je pevačica.

Marija Šerifović
foto: Printscreen

Na svu sreću, pevačicine želje su uslišene, a kada se nebo konačno razvedrilo Marija je mogla da odahne i da uživa u spektakularnom nastupu koji je svojoj publici priredila.

-Au, što mi je bilo lepo. Hoću još jedanput da iskoristim priliku i da se zahvalim svim ljudima koji su večeras bili na brodu. Hvala što ste baš mene odabrali da vam ulepšam vikend – uz osmeh je prokomentarisala Marija.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare