A OD TATE POKLON OD 15.000 EVRA Maju Marinković čeka opasna mašina! Taki ubeđen u POBEDU svoje ćerke: Častim je za PRVO MESTO 

Taki Marinković odrešio je kesu i svojoj mezimiciMaji Marinković, koju često naziva princezom,kupio automobil marke BMW.

– Rešio sam da ćerku častim za prvo mesto koje će osvojiti u „Zadruzi“, ja se iskreno nadam da će tako biti! Zaslužila je da je častim! Da ne bi pare otišle na drugu stranu, bolje da se ulože u prave stvari. Auto me je izašao 15.000 evra – kaže Taki i priznaje da njegova ćerka nema vozačku dozvolu.

Taki Marinković
foto: Printscreen/Zadruga

– Nažalost, nije još položila. Uplatila je celokupno polaganje, mislim da je otišla na tri časa, ali nikako to da završi, stalno je u rijalitiju. Nadam se da će završiti auto-školu kada bude izašla, pa da može lepo da se služi ovim automobilom – poručio je Taki.

Maja Marinković
foto: Printscreen

Podsetimo, Maja Marinković pretrpela je nasilje u Beloj kući od strane Anđele Đuričić, koja je diskvalifikovana nakon toga. Taki je zbog toga podneo krivičnu prijavu protiv Đuričićeve.

– Javila mi se jutros bivša supruga i rekla da hitno uđem u poruke, gde mi je poslala snimke na kojima nebitna osoba tuče moju ćerkicu. Istog momenta sam zvao produkciju i čelnike Pinka, jer sam dobio informaciju da je u bolnici. To nije tačno, Maja je samo malo više ugruvana. Majin advokat je odmah podneo krivičnu prijavu zbog nasilja i teških telesnih povreda, jer je rekao da je povredila vrat. Ja to nisam ništa video, ali želim da ode da se to sve snimi. Da ne bi bilo nekih neželjenih posledica, on će kontarkirati produkciju da se to sve odradi – rekao je Taki.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare