Šampion Kipra želi kapitena Partizana!

Konačni dogovor još nije postignut, ali je i sam Urošević zainteresovan za ponudu Arisa, koji je nedavno u poslednjem kolu kiparskog šampionata uspeo da osvoji šampinsku titulu i igraće ovoga leta u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Kapiten Partizana – Slobodan Urošević (29) blizu je odluke da napusti klub iz Humske, jer je nedavno dobio ozbiljnu ponudu novopečenog šampiona Kipra Arisa iz Limasola, saznaje Telegraf. Pomenuti klub je preko posrednika već stupio u kontakt sa levim bekom, ostalo je još da sklope kockice i sa Partizanom, jer fudbaler ima ugovor na još godinu dana.

Kapiten crno-belih je pet godina u klubu i verovatno i sam smatra da je vreme da se okuša u drugoj sredini, da pred sebe stavi neki novi izazov van granica Srbije.

S obzirom na činjenicu da ima važeći ugovor, ukoliko dođe do konačnog dogovora, Kiprani će biti u obavezi da plate i određeno obeštećenje, koje se kreće između 150.000 i 200.000 evra i to je poslednja prilika i za Partizan da nešto zaradi od igrača, jer će od naredne zime fudbaler moći da pregovara kao slobodan na tržištu.

Što se Arisa iz Limasola tiče, radi se o klubu koji je, iako nije veliki, finansijski izuzetno stabilan, sa uloženim stranim kapitalom (Belorusi su na čelu kluba) i pravom legijom stranaca u igračkom kadru.

Šampionska titula osvojena u poslednjem kolu, prva je u istoriji, u direktnom duelu sa APOEL-om koji je sa klupe predvodio Vladan Milojević, i samo je povećala apetite menadžmentu, koji je rešio da dodatno uloži u fudbalere, a na tom spisku se našao i Slobodan Urošević…

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare