KO JE NOVA DEVOJKA PETRA STRUGARA? Zbog Glogovca postala glumica, prvu ulogu imala sa 16 godina, a volela je i jednog HIRURGA!

Glumac Petar Strugar navodno je otpočeo ljubavnu vezu sa koleginicom Ninom Nešković. Oni su uplovili u romansu tokom rada na predstavi „Naš razred“ u nacionalnom teatru, a pre nekoliko dana su zajedno proslavili njegov rođendan, piše Kurir.

Nina je privukla je pažnju javnosti ulogom u seriji „Državni službenik“, a glumom je počela da se bavi kada je imala 16 godina.

Ninu je publika pored uloge u seriji „Državni službenik“ imala prilike da gleda u serijama „Kalkanski krugovi“, „Radio Mileva“, „Klan“, „Preživeti Beograd“, filmu „Močvara“, a prva uloga bila joj je u tinejdž seriji „Priđi bliže“, sa 16 godina.

Ona je svojevremeno istakla da je zbog Nebojše Glogovca uplovila u glumačke vode.

– Ostala mi je neostvarena želja da snimim nešto sa njim. On je bio razlog i neko zbog kog sam zavolela glumu. Više puta sam gledala predstavu „Hadersfild“, to je njegovo remek delo – rekla je za „Telegraf“ glumica.

Diplomirala je na FDU u klasi Dragana Petrovića Peleta i na to je vrlo ponosna. Dobro je poznato da su Peletovi studenti „osuđeni“ na uspeh.

– Sa profesorom još nijedan projekat nisam radila zajedno, a baš bih volela. Često se setim svega što nam je Pele pričao tokom studija – rekla je tada glumica.

O njenom privatnom životu se malo zna, a poznato je da se u prošlosti zabavljala sa hirurgom, sa kojim je delila zajedničke uspomene putem Instagrama.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare