SAZNAJEMO: Večeras sastanak Saveta roditelja OŠ „Vladislav Ribinkar“ i Vlade

Kako je za UDARNA VEST.rs rekao Igor Đorđević predsednik Saveta roditelj OŠ „Vladislav Ribnikar“ sednica Saveta roditelja i predstavnika Vlade biće održana večeras.

On je naveo i da je njegova zamenica „zloupotrebila“ svoj položaj i u medije plasirala  informaciju koja još uvek nije usvojena da se školska godina završava 2. juna. 

– Sednica je večeras, na njoj ćemo razgovarati o naših 7 zahteva, između ostalog i ova tema će se naći tu, ali za sad ništa nije dogovoreno. To je samo Bojanina fiktivna želja, kao i dece zbog situacije u kojoj se nalazimo – rekao nam je Igor.

Podsetimo, Bojana Nedeljković zamenica predsednika Saveta roditelja OŠ „Vladislav Ribnikar“ rekla je da je na sastanku roditelja sa svim relevantnim institucijama doneta je odluka da za sve učenike osnovne škole Vladislav Ribnikar školska godina bude završena u petak 2. juna.

Inicijalno je postojao predlog da deca koja ne mogu ili ne žele da idu na nastavu u prostorijama škole, mogu da koriste neke od institucija kulture gde bi mogli da se okupljaju ili pak zatraže pomoć.

Veliki broj roditelja je i javno istupio, smatrajući da se ne može tražiti od dece da se vrate na mesto gde je učenik sedmog razreda ubio osam đaka i čuvara, a deveto dete je preminulo od posledica ranjavanja u bolnici.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare