MILJANA KULIĆ IDE U ZATVOR?! Zbog lažne prijave da ju je Bebica PRETUKAO prete da je zatvore do TRI GODINE!

Diskvalifikovana učesnica rijalitija „Zadruga“, Miljana Kulić, najverovatnije će biti osuđena za lažno prijavljivanje zbog čega mi, kako pišu domaći mediji, mogla da odgovara od tri meseca do tri godine zatvora.

Naime, kontroverzna Nišlijka je nedavno obelodanila u javnosti da je partner Nenad Macanović Bebica nad njom vršio brutalno nasilje i zlostavljanje, opisavši da joj je udario glavom u zid, te joj naneo teške telesne povrede u predelu lica. Međutim, ubrzo nakon toga, Kulićeva je optužbe povukla pod izgovorom da se napila i da je pisala svašta pod uticajem alkohola, te da joj Bebica nije naudio.

Kako se ispostavilo, Miljana je ucenjivala svog dečka da je vodi u kazino kako bi kockala novac koji je zaradila u rijaltiju, što on izričito nije želeo, da bi se bivša zadrugarka napila kod drugarice i nabedila ga da ju je fizički zlostavljao. 

Ovim povodom oglasila se i Marija Kulić, koja je istakla da je Miljana pomešala lekove i alkohol, pa je zbog toga počela da halucinira.

– Miljana nije dobro, pila je alkohol kod drugarice, halucinira, piše i priča gluposti. Sutra ide kod psihijatra zbog nenormalnog ponašanja, nabeđuje i laže jer traži da se kocka, a on neće da ide sa njom, a ja pare ne dam za kocku! Tako da ne brinete, niko je nije prstom taknuo, ali se ona ponaša kako treba i zato će sutra kod doktora – istakla je Kulićka nedavno.

Međutim, ukoliko je Miljana zaista slučaj prijavila policiji, a lagala je, za ovo krivično delo se goni po službenoj dužnosti i zaprećena je kazna od tri meseca do tri godine zatvora, piše Skandal.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare