OVA TRI ASTRO ZNAKA NEĆE ZNATI GDE IM JE GLAVA: Sledeća nedelja biće TURBULENTNA, bolje da ostanu kod kuće!

Nova nedelja pred nama, nova dešavanja. Pojedini horoskopski znaci mogu da odahnu i uživaju u mirnim danima, dok će se drugi suočiti sa uzbudljivim događajima. Astrolog i numerolog Stefan Dragojlović otkrio je da nedelja posle Vaskrsa donosi lepe promene, ali tri znaka čekaju izazovi. Ako ste rođeni u nekom od njih, na vama je da birate – da li ćete se upustiti ili odustati. Evo o kome je reč:

OVAN

Izazovi ne predstavljaju veliki problem ljudima koji su rođeni u znaku Ovna. Ovnovi su prilično hrabri i lako se suoče sa bilo kakvom situacijom u kojoj se nađu. Zvezde kažu da ove nedelje treba da obrate pažnju na ishitrene reakcije ili poteze, koji će se najčešće dešavati u toku komunikacije sa drugima. Ovo može da napravi bespotrebne probleme, pa ako ste Ovan u horoskopu, dobro obratite pažnju.

RAK

Rakovi mogu da se suoče sa izazovima u upravljanju svojim emocijama. Poznati su kao osetljivi znaci sa zaštitničkim karakterom, a astrologija predviđa da naredni dani mogu da donesu konflikte sa članovima porodice. Savet je da ne stavljate probleme pod tepih, već da budete jasni, direktni i konkretni u iznošenju svojih zamerki. Prihvatite tuđa mišljenja.

DEVICA

Ljudi rođeni u znaku Device su poznati kao najveštiji majstori organizacije. Ova nedelja će im pasti teško, jer će se susresti sa poteškoćama u obavljanju obaveza i zadataka.

Imaće osećaj da su preopterećni i da ništa neće moći da završe. Vremena će manjkati, naročito jer vode računa o svakom detalju. Ako ste rođeni u znaku Device, ove nedelje ne treba da budete perfekcionista.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare