ZVEZDANU HITNO POTREBNI LEKOVI ZA SRCE! Moka odmah otrčao u apoteku 

Zvezdan je za Informer otkrio da je njegov otac Moka, morao da ide do apoteke da mu kupi lekove koje pije za srce, kako mu se zdravstveno stanje ne bi pogoršalo.

Zvezdan i Anđela su nakon diskvalifikacije otišli u stan kod Moke Slavnića, a ekipa Informera je snimila par dok su unosili stvari koje su im stigle iz Šimanovaca u crnim džakovima.

Crnogorka je bila vidno besna na Zvezdana koji je želeo da priča sa novinarima, pa se iz sveg glasa drala na njega i terala ga da uđe u zgradu, što je on morao da učini.

– Nema izjava, rekla sam da nema izjava, ulazi – vikala je Anđela.

Zvezdan je samo kratko poručio da je sve u redu, ali da je umoran i da nije u mogućnosti da sada daje izjave.

– Dobro smo, sve je u redu, to mogu da kažem samo – rekao je Zvezdan 

Neposredno nakon dolaska Zvezdana i Anđele, Moka je išao do apoteke, a diskvalifikovani zadrugar je priznao da je njegov otac morao da ide da mu kupi prepisanu terapiju koju pije za nakon operacije srca. 

– U redu sam, Moka je išao da mi kupuje lekove za srce, ono standardno što pijem, antikoagulante, sve je u redu – izjavio je Zvezdan koji se zatim zalupio ulazna vrata i otišao kod svoje devojke. 

Podsetimo, Zvezdan Slavnić, diskvalifikovan je danas sa svojom devojkom Anđelom Đuričić iz „Zadruge 6“. On je lomio sve pred sobom i pokušao da nasrne letvom na Pecu i Necu, dok je Anđela prišla Maji Marinković s leđa, tokom čega je uspela da se dočepa njene kose, a potom je svoju suparnicu povukla na pod.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare