ANĐELA PROKRVARILA, PA IZGUBILA BEBU!? Užasne vesti kruže „Zadrugom“, Zvezdan završio u suzama!

Anđela Đuričić je prokrvarila usled stresa koji svakodnevno doživljava od Zvezdana Slavnića na imanju u Šimanovcima, posle čega je navodno izgubila bebu. Crnogorka se konstantno nervirala zbog toga što je Slavnić s njom i Majom Marinković skoro u paralelnoj vezi, pa je dovelo do toga da joj pozli. Zadrugari su odmah počeli da komentarišu da ona zbog stresa ne može da iznese trudnoću.

Naime, Zvezdan je u razgovoru sa Zoricom Marković priznao da mu je velika želja da dobije naslednika, pa je u jednom trenutku počeo da plače kad mu je pevačica rekla da ne sme da napada i nervira Crnogorku ako zaista misli da mu ona rodi dete.

– Ceo život želim da imam sina. Volim svoju ćerku najviše od svega, ali ne krijem da mi je san da imam naslednika – govorio je Zvezdan, a Zorica mu je rekla da shvata njegove razloge i naglasila da ne sme da nervira Anđelu ako želi da zatrudni:

– Razumem tebe i tvoje želje. Ja sam tako vaspitana, možda sam zatucana i prevaziđena, ali smatram da je normalno i da treba svaki muškarac da želi da produži lozu. Zato sam i razumela tebe zašto želiš sina. Ali ako hoćeš ova mala da ti ga rodi, onda ne možeš ovako da se ponašaš. Vidiš da njoj malo-malo nije dobro, pije lekove za smirenje, to ne može tako. Kažu da je i prokrvarila, mada ne slušam sve šta pričaju pošto znam da i dosta lažu, ali saberi se malo.

Slavnić je nastavio da objašnjava Zorici da je svestan da on nije dobar primer za decu i da se nadao da će sin da ide stopama njegovog oca, legendarnog košarkaša Zorana Moke Slavnića. 

– Kad pomeneš decu, odmah počnem da plačem. Znam da nisam primer za decu, ali mogu da budem primer da ne bude kao ja. Možda će da bude genije i legenda i da bude pored Džordana, možda bi sin išao dedinim putem. Mnogo bih voleo da imam sina – nastavio je Slavnić.

U njihov razgovor se umešala i Ana Ćurčić, te otkrila da je Slavnić oduvek žudio za jednim sinom, te da želi da neko nastavi njegovu lozu.

– Zvezdan jeste hteo sina, naravno, Sara mu je prva, ali mu je bitno da nastavi lozu. To je muškarcima bitno, meni je da je živo i zdravo. Možda mu se san ostvari s ovom malom – pričala je Ana.

Inače, za Anđelinu trudnoću se saznalo kada su gledaoci tokom emisije čuli rečenicu koja je pokrenula lavinu komentara. Tokom jedne od rasprava Anđela je skočila srčano da bi iznela mišljenje, na šta je Filip Car odmah reagovao: „Ne skači, trudna si!“

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare