„NIKAD NE BI REKLI DA BI ONE NEKOG UBILE!“ Oglasile se komšije majke i ćerke koje su tukle, pa zadavile dedu u Smederevu! 

Milanka I. (73) i njene ćerke Anđelka I. (44) i Biljana I. (45) uhapšene su zbog sumnje da su prekjuče u Smederevu ubile Vasu I. (73) zbog svađe oko kuće u centru grada, saznaje Informer.rs.

Kako je MUP potvrdio, za zločin su osumnjičene tri žene – njegova snaha i njene dve ćerke. Sumnja se da su one juče nakon rasprave deveru odnosno stricu zadale više udaraca po glavi i telu, i stezale ga za vrat usled čega je preminuo, saopštila je PU Smederevo.

Meštani Savske ulice, u kojoj se se desio stravičan zločin, još ne mogu da se oporave od šoka šta se desilo u njihovom kraju.

– Nismo se družili sa njima smo, bili smo samo na „dobar dan“. Nikad ne bi pomislili da bi majka i ćerke mogle nekog da ubiju. Čuli smo da su se svađali oko kuće i zemljišta, koje se nalazi na odličnoj lokaciji i ima lep pogled na Dunav. Sama kuća ne vredi mnogo, ali je zemljište skupo. Vasa je doskora živeo i radio u Kanadi, a onda se vratio u svoj deo kuće. Nije imao porodicu – ispričali su danas  za informer. rs stanovnici ove male smederevske ulice.

Kako navode, Vasa je rođen i živeo je u Savskoj ulici, do odlaska u Kanadu. 

– Sa bratom je gradio kuću, a kada se vratio iz Kanade, uselio se u svoj deo. Objekat je jedna celina, ali im je dvorište razdvojeno ogradom i svako je imao zaseban ulaz. Vasa je svoj deo, koji se nalazi u dvorištu renovirao, a majka i ćerke su su u delu kuće do ulice.Nismo ih njihovo kuće čuli neku dreku ili galamu, ali dosta nas radi, pa i ne ćujemo šta se dešava – navode komšije ubijenih penzionera.

Kažu da je policija juče do kasno i vršila uviđaj, ali o detaljima nerado govore.

– Ovo je šok za sve nas. Majka i ćerke su delovale normalno, a sada se dogodio zločin koji je sve poremetio – dodaje jedna komšinica.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare