LJUBA PERUĆICA: PEVAČIMA JE LAKŠE DA BUDU ŠVALERI! KATARINA KOLOZEUS: ŽENE VAM SE NUDE JER MISLE DA STE BOGATI! Bračni par ukrstio mišljenje u našem Ringu 

Ljuba Perućica i njegova žena Katarina Kolozeus sukobili su mišljenja o tabu temama u našem Ringu. Pevač i voditeljka su u jednom saglasni – da je poverenje u braku najvažnije i tvrde da jedno drugome nikada ne proveravaju telefone.

Njih dvoje su otvoreno pričali i o tome da li žena treba da se odrekne karijere i bude posvećena deci i kućnim poslovima, ali i o tome da li je predrasuda da su pevači veliki švaleri. Dok Ljuba to potvrđuje, Kaća smatra da se žene nude pevačima zato što su u zabludi da će im priuštiti luksuzan život!

Ljuba i Katarina

Treba li partneru proveravati telefon?
Ljuba: – Naravno da ne treba, mada svi mi padamo u ta iskušenja, pogotovo na početku veze dok se poverenje gradi. Bitno je imati zdrav odnos i verovati onome s kim deliš sve.
Katarina: – Ne treba, iz više razloga… Ko čačka, uvek nešto pronađe. Za sedam godina naše veze nikad nisam pomislila da uzmem njegov telefon, jer onog dana kada bih to uradila, znala bih da se poverenje izgubilo i da je pitanje dana kad će doći kraj.

Jesu li pevači veliki švaleri kao što se priča?
Ljuba: – Neki jesu, neki nisu. Ja sam kao momak bio švaler i imao momente ludovanja, jer posao pevača ima prednosti. Ali uz pravu osobu sazrite i nije bitno ko ste i čime se bavite.
Katarina: – Profesija ne određuje da li će neko biti švaler ili ne. Mislim da su i vozači kamiona prilično veliki švaleri. Naravno da su pevačima žene dostupnije i da ne moraju da se trude da ih osvajaju, jer im se nude zbog popularnosti i zablude da su oni bogati i da će im priuštiti luksuzan život.


Da li muškarac treba da obavlja poslove poput usisavanja i peglanja?
Ljuba: – Naravno da je sasvim okej da mušrac opegla košulju i pantalone ili da opere tanjir. Nije sramota raditi po kuži, ali mislim da su žene bolje u tome ili, bolje rečeno, posvećenije su i detaljnije od nas muškaraca. Oduvek volim da mi je kuća čista i da je sve na svom mestu, ali moram da priznam da se manje trudim otkad imam suprugu, koja vežinu tih stvari radi.
Katarina:  – Možda je nekad bolje pustiti ih da leže na kauču, a da vi sami sve uradite, jer uglavnom to ne urade kako treba, pa svakako moramo da im ispravljamo greške.


Da li blokirate ljude na društvenim mrežama kada vas vređaju ili ulazite u rasprave?
Ljuba: – Nikad mi nisu bili jasni ljudi koji imaju toliko slobodnog vremena da se bave tuđim životima i pišu razne gluposti i uvrede. Nezadovoljni su svojim životom, pa žele da to šire i na druge ljude. Ja sve takve ljude odmah blokiram. Prosto ne dam da preslikaju svoju lošu energiju na moj život.
Katarina: – Ni jedno ni drugo. Ljudima teže pada kad vide da ste pročitali poruku, a ne dobiju „materijal“ da nastave da vas vređaju. Ranije sam ih blokirala, ali sam s vremenom naučila da se ne obazirem. Čak i ne brišem ružne komentare ispod slika, jer mislim da to nije moja sramota, već njihova.

 

Da li žena treba da se odrekne karijere i bude domaćica?
Ljuba: – Ako postoje takvi finansijski uslovi da žena ne mora da doprinosi s te strane, već može da svoje vreme posveti deci i porodici, mislim da je vredno da se odrekne karijere. Porodica je najbitnija na svetu, ona je stub svega.
Katarina: – Ako je ženin posao problem, onda je partner ne prihvata onakvu kakva jeste, već hoće da je preoblikuje i zatvori u kuću. Ali ako me pitate da li žena treba da se odrekne karijere svojevoljno da bi se posvetila porodici, onda je odgovor potvrdan!

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare