„SAD RADIŠ NEBESKE MOTORE! HVALA TI ZA SVAKI TRENUTAK SMEHA“: Poruke kojima se pratioci opraštaju od Mirka teraju suze na oči

Influenser i najpopularniji automehaničar u Srbiji Mirko Rašić (33) nađen je mrtav u Surčinu u jednoj hali.

Smrt jutjubera potresla je njegove pratioce, koji se potresnim i emotivnim porukama opraštaju od Rašića ispod poslednjeg videa koji je objavio na svom jutjub kanalu.

– Ne mogu da verujem da čovek više nije sa nama… Počivaj u miru Mirko.

– Iskrena i dobra duša od čoveka, izuzetno pristojan i kvalitetan sadržaj na kanalu. Svojim savetima mi je pomogao nekoliko puta i spasio me još većih problema. Hvala ti za sve. Barem ti dugujemo toliko, da se zahvalimo na svemu. Hvala i laka ti zemlja.

Mirko Rašić
FOTO: PRINTSCREEN

– Od svih nas koji će uvek gledati tvoje snimke i koje ćeš i sa onog sveta da čuvaš od loših polovnjaka… Laka ti zemlja…

1 / 5 FOTO: PRINTSCREEN 

– Od sto nasumičnih muškaraca kad bi me pitali ko je srećan čovek među njima, reko bih Mirko Rašić. Ja sam ga povremeno pratio samo jer je duhovit i beogradski šmeker, mene automobilizam uopšte ne zanima… Eto toliko je dobar i svestran bio da je zahvatao i ostalu publiku samo jer je na zabavan i kvalitetan način radio snimke… Baš je momčina i po bio. Pravi gradski momak, vredan, ambiciozan, spontan i neiskvaren. Ponos nas ostalih ostalih Beograđana. Mnogo mi je žao, prenosi Kurir.

– Počivaj u miru. Pratio sam te mogu reći od samog početka. Sada si na boljem mestu. Legendo.

– Jedan od najboljih ljudi, legenda, imao sam osećaj da se poznajemo otkad te pratim. Hvala ti za znanje, smeh i pozitivnu energiju koju si prenosio. Nadam se da ću te bar nekad negde na boljem mestu upoznati. Legendo naša, previše si bio dobar za ovakvo loše i iskrivljeno vreme.

Ovo su samo neki od komentara koje pratioci Rašića ostavljaju na jutjubu, a pratilo ga je 143.000 ljudi.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare