PUCNJAVE I SAOBRAĆAJKE, TEŠKA NOĆ ZA HITNU POMOĆ! U nesreći na Bežaniji dve žene teško povređene! 

Tokom protekle noći su dežurale 23 ekipe koje su intervenisale ukupno 119 puta

U Ulici Maksima Gorkog na Vračaru, sinoć u 19.40 sati, mladić starosti 26 godina upucan je u butinu i sa teškom povredom i obilnim krvarenjem prevezen u Urgentni centar na reanimaciju, rečemo je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Nedaleko od mesta prvog napada, u Novopazarskoj ulici isti napadač upucao i drugog mladića, starosti 20 godina, koji je pokušao da pobegne i sa ustrelnom ranom leđa prevezen je u Urgentni centar.

Oko 20 časova se dogodila saobraćajna nesreća na Bežanijskoj kosi, u kojoj su dve žene starosti 38 i 42 godine sa težim povredama prevezene u Zemunsku bolnicu. Bilo je nekoliko poziva zbog osoba u alkoholisanom stanju, koje su prevožene na odeljenje toksikologije VMA na detoksikaciju.

Tokom protekle noći su dežurale 23 ekipe koje su intervenisale ukupno 119 puta, od toga čak 29 intervencija je obavljeno na javnim mestima.

Javljali su se hronični bolesnici, a prema rečima dežurnog lekara Hitne pomoći, kao i svake noći najviše je bilo poziva hipertenzičara i osoba sa psihijatrijskim tegobama i astmatičara.

UDARNA VEST.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare