OGLASILA SE VERENICA MIRKA RAŠIĆA! Objavila niz emotivnih slika: Možemo da računamo ovo u prvi ples koji nije dočekao septembar

Jutjuber Mirko Rašić (33) bio je poznatiji kao Neovlašćeni serviser, a njegovo telo danas pronađeno u garaži u Surčinu. Nakon tragične vesti o njegovoj smrti oglasila se i njegova verenica.

Marijana je na svom instagram profilu objavila emotivan video o svojim dragim.

View this post on Instagram

A post shared by Marijana Rašić (@addicted_to_thegym)

– Svemiru moj nedosanjani, ljubavi mog života, najbolji čoveče kod sam upoznala i pored koga sam doživela najveću sreću u životu, nadam se da si na nekom boljem mestu i da si konačno pronašao mir koji nismo uspeli da stvorimo na ovaj planeti. Znaj samo da će tvoj lik i delo živeti i dalje, jer kao što si umeo da kažeš, nisi ti za dzabe Rašić, živeće tvoja reč zauvek! Nikada ponosnija što sam zauvek ostala zvanično tvoja verenica, a nezvanično najponosnija žena na svetu što sam tvoja! Pali raketu letimo na drugu planetu svete moj! Gledaj me, bićeš ponosan, kako si uvek bio. Najponosniji Rašić (pratiću vatromete i zvezde padalice, ne brini). Do kraja sveta – napisala je njegova verenica.

Ona je na svoj profil postavila i niz storija sa njihovim slikama, a na svakoj slici napisala je emotivne poruke:

– Ne brini svete moj, kad se vidimo opet pravimo planove iz početka. Voli te tvoj Srećko zauvek. Neke fotke koje su čekale mirnije dane života kada bismo bez strahova objavili sreću koja je nestvarna. Žao mi je što nisi uspeo da uživaš u istim. Ali nema veze ljubavi, napravićemo nove. Ceo svet si moj. Moja radost i srećko i zauvek ćeš to biti jer znaš sve. Pokazao si nam svima kako je biti divan čovek, otac i partner u živoru. Gledaj me, nadam se da te nikada neću razočarati. Toliko lepih uspomena… Nikada, ali nikada neću dozvoliti da ljudi zaborave kakav si čovek bio, nikada. Ja sam zbog tebe svete moj, danas bolji čovek. Možemo da računamo ovo u prvi ples koji nije dočekao septembar. Ali ništa od toga nije važno sad, važno je da si ti pronašao mir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare