NAŠU PEVAČICU MEŠAJU S PENELOPOM KRUZ Jedna je od NAJLEPŠIH na našoj sceni, a ovako je NEKAD izgledala! Imala samo JEDNU operaciju 

Eminu Jahović danas mnogi nazivaju srpskom Penelopom Kruz, međutim pevačica je na početku karijere izgledala drugačije.

Emina Jahović jedna od najlepših žena na domaćoj javnoj sceni. Njen fizički izgled se znatno promenio tokom godina, zbog čega su se mnogi pitali šta je ona to sve hirurški izmenila na sebi.

Emina Jahović
foto: PRINTSCREEN INSTAGRAM

„Kada smo već kod operacija, došlo je vreme da vam kažem i potvrdim iz prve ruke sve stvari vezane za isto, koje ne znate. U životu na sebi nisam radila nijednu plastičnu operaciju, sem operacije nosa koji sam prvi put slomila sa 14 godina. Sa 14 godina nisam mogla da se operišem, jer su se kosti lica još uvek razvijale, pa sam morala da sačekam. To sam učinila u 21. godini“, napisala je Emina pre nekoliko godina na Tviteru i demantovala da je operisala usne.

Emina Jahović
foto: Printscreen/Instagram

„Moje usne su potpuno prirodne i pune“, dodala je tada.

Jahovićeva retko govori javno na ovu temu, iako je očigledno da za svoju spoljašnjost osim genetici, zdravom načinu života, koji propagira, i napornim treninzima, takođe može da zahvali i hirurgu koji se bavio njenim izgledom.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare