Jokićev brat došao do terena: Nije mogao da izdrži posle pobede, emotivna noć za Nikolu!  

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su Los Anđeles Lejkerse (119:108) u trećoj utakmici finala zapadne konferencije i poveli sa ogromnih 3-0. Emotivno je bilo na kraju meča.

Neverovatan podvig napravili su večeras igrači tima iz Kolorada pošto su uprkos nekim vrlo sumnjivim sudijskim odlukama uspeli da odbiju sve nalete „Jezeraša“ i u potpunosti zasluženo uzmu i prvi brejk u ovoj seriji, te povedu 3-0.

Džamal Marej još jednom je bio najefikasniji sa 35 poena, sedam skokova i šest asistencija, ali treba uzeti u obzir da je već u prvom poluvremenu imao 30, stoga velike zasluge za ovu pobedu dobijaju rotacioni igrači Nagetsa. Nikola Jokić uprkos poblemima sa faulovima ubacio je 24 poena, uz šest skokova i osam asistencija, s tim što je veći broj koševa postigao u odlučujućoj četvrtini.

Na drugoj strani sa 28 poena i 18 skokova najbolji je bio Dejvis, dok je Džejms ubacio 23, uz 12 asistencija. Ipak, to nije bilo dovoljno za šuterski previše raspoložen Denver koji je večeras ubacio 17 trojki. Šansu da zatvore seriju sa „metlom“ Jokić i ekipa imaće prekosutra u istom terminu.

Na kraju je bilo emotivno – Jokićev najstariji brat Strahinja se spustio do parketa da ga izljubi, supruga i brat Nemanja su aplaudirali sa tribina, a čak ni otac Džamala Mareja nije mogao da ukroti emocije. Sve holivudske zvezde pale su u drugi plan kada je Denver priveo meč trijumfalno kraju!

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare