UDALA SE DŽEJEVA ĆERKA Svom izabraniku izgovorila „da“, a evo da li je uzela njegovo prezime: „To je bila ljubav na prvi pogled“ 

Marija Ramadanovski, ćerka pokojnog pevača Džeja Ramadanovskog, danas je izgovorila sudbonosno „da“ svom izabraniku Stefanu Davidoviću. Ona je zadržala svoje prezime i uzela muževljevo.


Slavlje je organizovano u jednom restoranu u Beogradu, a navodno će prisustovati oko 300 zvanica.

Ćerka legendarnog Džeja je blistala u beloj venčanici, a na glavi je imala dug veo.

– Spremni smo, uzbuđeni smo oboje. Tata mnogo nedostaje, kako bez njega, zato smo i izabrali njegovu pesmu za prvi ples. Stefan je bio uporan, osvojila me je njegova dobrota i pažnja koju mi je pruža – rekla je Marija, a Stefan je dodao:

– Upoznali smo se u jednoj kafanici, bio sam sa društvom i ona je tamo sedela sa drugaricama, i eto, bila je ljubav na prvi pogled. Znao sam u tom trenutku ko je ona.

Inače, u sali gde se održava venčanje, zvanice polako prostižu, a među prvima je stigla Andrijana Tomanić, koja je bila sa Džejem do poslednjeg dana njegovog života.

„Definitivno će faliti sutra, mnogo njegovih hitova će se provlačiti kroz svadbu, želeo je da vidi svoju ćerku srećnu, naravno, kao i svaki otac, ali nije stigao da priča sa njom o tome, jer Marija to nije planirala, zabavlja se sa Stefanom godinu i po dana“, izjavila je Andrijana ranije za medije.

Pevačica Mina Kostić, takođe dobra prijateljica legendarnog Džeja se pojavila sa 15 godina mlađim dečkom Nikolom. Ona je bila u dugoj haljini sa šlicem do kuka.

Nakon njih stigla je i majka Marije Ramadanovski Nada, koja je stigla kad i Marijina starija sestra Ana koja je udata za Adila.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare