PREMIJER LIGA Mitrogol gazi i ne namerava da stane! Novi gol srpskog napadača za erupciju u Londonu

Na programu je 37. kolo Premijer lige u kojem ćemo dobiti odgovore na mnoga goruća pitanja. Biće mnogo jasnije ko su putnici u elitu, rešavaće se pitanje šampionske trke, a neko će od naredne sezone morati da igra u Čempionšipu.

45+5′ GOOOOOOOL! Fulam dolazi do izjednačenja, strelac je Aleksandar Mitrović. Iz penala je srpski napadač zatresao mrežu i došao do 13. pogotka u Premijer ligi u ovoj sezoni. Jedanaeasterac je skrivio Mičel koji je faulirao Vilsona.

34′ GOOOOOOL! Kristal Palas vodi golom Odsona Eduara. Ebereči Eze je u kontri proigrao francuskog napadača, koji je utekao defanzivi domaćih i zakucao loptu pod prečku.

Utakmica je počela!

Uoči meča: 

Domaći igraju rasterećeno i nižu dobre rezultate. U prošlom kolu su uzeli ceo plen na Sent Merisu, a na pobedu će ići i u londonskom derbiju. Mitrović je golom proslavio povratak iz suspenzije, pa će na njega defanzivci gosta morati da obrate posebnu pažnju. Kristal Palas se preporodio od momenta kada je Vijeri uručen otkaz. Da je tvrdoglavi Francuz ostao, oni bi se borili za opstanak, ovako su mirni u finišu sezone.

28′ GOOOOOOOL! Aston Vila vodi sa 1:0, strelac je Džejkob Ramzi. Bio je to dug napad gostiju, pravi glavomet i nekoliko odbitaka, pre nego što je Daglas Luiz centrirao na drugu stativu, gde je Ramzi utrčao i rutinski savladao Alisona.

21′ Aston Vila nije iskoristila penal! Dobili su gosti sjajnu šansu da povedu, posle prekršaja Ibrahime Konatea u šesnaeastercu, sudija Džon Bruks je pokazao na belu tačku, ali je Oli Votkins katastrofalno šutirao i promašio ceo gol.

Utakmica je počela!

Uoči meča:

Klopov tim bi se borio za titulu da je tokom cele sezone igrao kao u poslednja dva meseca. Povrede bitnih igrača su stvarale problem Nemcu, a za posebnu analizu su loše partije na gostovanjima. Oni žele u LŠ, ali su svesni da je Junajted u mnogo povoljnijem položaju. Emeri je uticao da Aston Vila, od ekipe koja strepi za opstanak, dođe u situaciju da se bori za plasman u Evropu. U prošlom kolu su bili bolji od Totenhema.

Bornmut – Mančester junajted

9′ GOOOOOOL! Savršen početak Đavola, koji su brzo stekli prednost. Kazemiro je utrčao iz drugog plana u šesnaesterac, Kristijan Eriksen je dugom loptom prebacio odbranu domaćina, a brazilski vezista fantastičnim udarcem u padu zatresao mrežu.

Utakmica je počela!

Uoči meča:

Bornmut je pobedom nad Lidsom obezbedio opstanak, pa nije iznenađenje da je došlo do opuštanja, te vezanih poraza od Čelsija i Kristal Palasa. Ovde je fokus na Junajtedu koji treba da izbori plasman u LŠ. Ten Hagov tim ima utakmicu manje od Liverpula. Oni će u četvrtak dočekati Čelsi, a u poslednjem kolu Fulam. Samim tim je jasno da će napraviti ogroman korak ukoliko izbore dobar rezultat na Vitalitiju. Faliće im Rašford.

34′ GOOOOOOL! Vulverhempton je stekao prednost golom Hvang He-Čana. Nezaustavljivi Adama Traore je povukao u kontri, šutirao sa ivice šesnaesterca, a golman Pikford je odbio loptu na nogu Hvanga. Korejcu nije bilo teško da je pošalje u mrežu.

Utakmica je počela!

Uoči meča:

Domaći su u jednom momentu bili ugroženi, ali su našli način kako da se iz te situacije izvuku. Bazirali su se da dobre partije pružaju na ovom stadionu, što je na kraju rezultiralo da poslednje utakmice dočekaju bez tenzije. Everton je u problemu. Imaju bod više od Lidsa koji je ispod crte, a u poslednjem kolu čekaju Bornmut. Jasno je da bi pobedom ovde završili ogroman deo posla, ali je to neuporedivo lakše reći, nego učiniti.

Notingem Forest – Arsenal (18.30)

Porazom od Brajtona, Arsenal je sahranio nadu o osvajanju titule. Igrali su dobro u većem delu sezone, ali da im je neko pred početak ponudio drugo mesto, prihvatili bi oberučke. Ipak, žal postoji pošto su sudbinu imali u svojim rukama. Sve je krenulo nizbrdo od remija sa Vest Hemom i Sautemptonom. Notingem nije siguran, ali je u formi koja obećava. U prošlom koli su uzeli bod Čelsiju, na kraju će biti gost Kristal Palasa.

Totenhem – Brentford 1:3

UDARNA VEST.rs





Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare