„IMA DEČKA I DOLAZI KOD NJE NOĆU“ Katarina Živković vešto krije partnera, a sada su je komšije raskrinkale

Pevačica se u javnosti dugo nije pojavila sa jačom polovinom, ali susedi kažu da postoji momak kojeg viđaju s vremena na vreme.

Katarina Živković nekada je skoro svakodnevno punila novinarske stupce, ali se u poslednje vreme povukla. Ne samo da je retko viđamo u medijima, već i na muzičkoj sceni. Zato smo odlučili da posetimo njen komšiluk i pitamo šta se događa sa pevačicom.

– Radi ona, ima nastupe. Često je vidimo da odlazi uveče ali se verovatno povukla iz javnosti i medija. Rano je ušla u svet šoubiznisa i verujem da joj je dosadilo. Znam da je bila razočarana u to kako funkcioniše šoubiznis, da produkcijske kuće i menadžeri uzimaju više novca nego sami pevači. Ja sam je slušao sa društvom na splavovima u Beogradu, i meni ona pravi top atmosferu, kaže Nikola kojeg smo sreli u blizini Kaćine zgrade.

Susedi kažu da su joj roletne uglavnom spuštene u stanu.

– Ona verovatno noću radi, pa danju spava i zbog toga spusti roletne da je ne budi svetlost. Težak je to posao kada ti se poremeti bioritam jer ne vidiš “belog dana”. Nedavno sam je videla, mnogo je mršava. Lepo izgleda ali je nekako mnogo kilograma izgubila. Kažu da ima dečka i da dolaze kod nje uglavnom uveče. To su mi rekle ćerke, ali ja nisam videla, kaže komšinica Dana.

Ovu priču potvrdilo nam je još nekoliko komšija koje kažu da je pevačica u vezi sa momkom malo starijim od nje.

– Ranije smo ga retko viđali, ali poslednjih pola godine možda sve češće. Uglavnom dođe uveče, parkira se u blizini pa ostane često do jutra. Preko dana ni nju ne viđamo, tako da ni on ne dolazi. Deluje da je malo stariji od nje, krupan je i dobro građen. Kada prođe ulicom iza njega ostane oblak parfema, kaže mladić koji radi u obližnoj pekari.

Stariju gospođu sreli smo po povratku sa pijace, a velika je obožavateljka Kaćina.

– Pratila sam je još dok je bila u “Zvezdama Granda”, ona ima glas za milion dolara ali i stas. Videla sam je jednom sa dečkom, lep mladić ali kažu da ga krije kao zmije noge. Krupan je, rekla bih da je moj Hercegovac, kaže ova komšinica.

U obližnjoj prodavnici kažu da je viđaju često, da je prirodna i opuštena.

– U poslenje vreme stavlja manje šminke na lice i izgleda lepše. Nikada nije bila nadobudna, jedino je znala da bude malo bučna na početku kada je tek postala poznata. Nije izgubila leskovački akcenat ali kada peva to se ne čuje. Ostala je prizemna i ovde kupuje namirnice kao i svako drugi. Sama tegli kese, pa je opominjemo da ne treba to da radi. Bolje da se vrati nekoliko puta nego da nosi teško, kaže prodavačica.

Dolazi joj Kija Kockar

Svima je poznato da se Kaća i Kija Kockar druže, a komšije kažu da se čak i posećuju.

– Dolazi Kija tu često. Parkira se uglavnom nepropisno ali bože moj, svi tako rade u ovom kraju. Bude u gostima kod Kaće ili dođe samo da je pokupi pa idu negde. Vidi se da je to iskreno prijateljstvo. Ranije smo tu kod Kaće viđali i neke druge pevačice ali ih više ne viđamo, kaže komšija iz zgrade.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare