UŽIVO, RADNIČKI – CRVENA ZVEZDA: Kakva ludnica u Kragujevcu! Domaćini ekspresno izjednačili!

U okviru 6. kola plej-ofa Suprelige Srbije, fudbaleri Crvene zvezde gostuju ekipi Radničkog iz Kragujevca, a taj meč je na programu danas od 16 sati.

Uživo,

Radnički 1923 – Crvena zvezda: 1:1 (0:0)

Drugo poluvreme:

86. minut – GOOOOOOL! Radnički je ekspresno izjednačio!

84. minut – GOOOOOOL! Vodi Zvezda rezultatom 1:0! Sjajni Mirko Ivanić je sa ivice šesnaesterca iskosa poslao projektil u dalji ugao, a Leković je ovog puta bio apsolutno nemoćan! Jednostavno, ovakvi udarci se ne brane!

79. minut – Rakonjac je sam sebi stvorio sjajnu šansu, mladi napadač je ušao u protivnički šesnaesterac, snažno opalio po lopti ali je golman Kragujevčana opet bio na visini zadatka!

75. minut – Azarov je sjajno šutirao sa ruba peterca, ali je golman Leković ponovo odlično intervenisao i sačuvao svoju mrežu!

66. minut – Dvostruka u timu Crvene zvezde. Spajić je zbog povrede napustio teren, dok je šansu dobio Strahinja Eraković, a Azarova menja Rodić!

63. minut – Nakon sjajne akcije po desnom boku Vidović je ušao u odličnu šansu, ali je potom loše šutirao i poslao loptu pored gola!

57. minut – Katai je ostao sam u protivničkom petercu posle kornera, šutirao je glavom nakon centaršuta Kangve, ali Leković odlično interveniše i sprečava promenu rezultata!

55. minut – Mituljikić je sada vrlo dobro zapretio ali je Mitrović izblokirao njegov udarac i poslao loptu u korner!

51. minut – Gosti su preuzeli inicijativu na početku drugog poluvremena, ali kako sada stvari stoje, izgleda da ćemo gledati sličnu borbu kao i u prvom delu igre!

46. minut – Počelo je drugo poluvreme!

Prvo poluvreme:

Završeno je prvo poluvreme!

45. minut – Igraće se još tri minuta sudijske nadoknade!

39. minut – Bila je to odlična prilika za aktuelnog srpskog šampiona! Mladi Mijatović je napravio višak i uputio sjajan centaršut sa desnog boka, dobro je potom šutirao Rakonjac, ali je Leković fenomenalnom intervencijom spasao svoju mrežu!

38. minut – Dosta spor tempo igre, Zvezda je ta koja ima nešto veći posed, ali nikako ne uspeva da pronađe pravi put ka golu Kragujevčana!

31. minut – Posle lepe akcije Beograđana, Rodić je šutirao ali je njegov udarac na sjajan način odbranio Leković!

28. minut – Milutin Vidosavljević ne može da nastavi meč, pa je umesto njega u igru ušao Dragoljub Srnić!

22. minut – Na travi je završio Vidosavljević posle oštrog duela sa Milunovićem!

19. minut – Kangva je izveo korner, a Katai glavom poslao loptu pored desne stative!

15. minut – Najbolja prilika za Radnički u dosadašnjem toku meča! Čolović je sa desnog boka uputio sjajan centaršut, Zorić je potom šutirao glavom, ali je za malo bio neprecizan!

8. minut – I dalje traje početno ispitivanje snaga, gosti za sada diktiraju tempo ali većih uzbuđenja još uvek nema!

2. minut – Prvi pokušaj Aleksandra Kataija na današnjoj utakmici! Namestio se lepo kapiten crveno-belih, šutirao sa nekih 20 metara ali lopta odlazi daleko od gola!

1. minut – Počela je utakmica!

Uoči meča:

Poznati sastavi za današnju utakmicu:

Radnički: Leković – Miličić, Ivanović, Mitrović, Pecelj – Vidović, Zorić – Čolović, Vidosavljević, Jovanović – Mulunović Crvena zvezda: Vasiljević – Spajić, Milunović, Leković – Mitrović, Kangva, Mijailović, Rodić – Mijatović, Katai – Rakonjac

Ekipa iz Ljutice Bogdana odavno je već osvojila šampionsku titulu, ali bez obzira na to, crveni-beli žele da ostvare svaku pobedu do kraja prvenstva, pa i da „prebace“ tu cifru od 100 bodova na tabeli.

Sa druge strane Kragujevčani su na dnu plej-of tabele, ali motiv protiv Crvene zvezde je uvek prisutan, pa će ekipa sa „Čika Dače“ pokušati da napravi iznenađenje pred svojim navijačima.

Podsetimo, Miloš Milojević od naredne sezone neće biti trener Crvene zvezde.

– Zahvaljujem se Crvenoj zvezdi što mi je kao mladom treneru dala šansu da se dokažem na velikoj sceni. Imali smo izuzetnu saradnju. Trudio sam se da budem profesionalan, dao sam maksimum i to ću raditi do kraja mog boravka na klupi Crvene zvezde. Imam veliku želju da osvojimo Kup Srbije zajedno, a zatim da od 1. juna, kao što sam i ranije bio, budem navijač. Želim Zvezdi sve najbolje u Ligi šampiona, siguran sam da će biti konkurentna, kao i da će promene doneti dobre stvari. Još jednom želim da se zahvalim upravi, igračima, mom stručnom štabu, svima u klubu, medijima i navijačima na odličnoj saradnji tokom protekle sezone. Hvala na svemu – rekao je Miloš Milojević.

Barak Bahar je novi trener šampiona Srbije, a iskusni Izraelac je sa Crvenom zvezdom potpisao trogodišnji ugovor.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare