Đoković PROMENIO PLANOVE pred Rolan Garos!

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, eliminisan je sa mastersa u Rimu u četvrtfinalu od Danca Holgera Runea (6:2, 4:6, 6:2) i pre vremena je morao da spakuje kofere i napusti večni grad.

Naredni veliki izazov biće Rolan Garos, a Nole je promenio planove uoči ovog grend slema.

Naime, Đoković će neposredno pred start turnira biti deo jedne humanitarne fudbalske utakmice koja će se odigrati u Monte Karlu.

Meč između svetskih zvezda Monaka okupiće oko 30 poznatih ličnosti i sportskih zvezda i biće održan u utorak 23. maja na stadionu Luj II. Meč će biti u dobrotvorne svrhe i uvertira za trfku Formule 1, Veliku nagradu Monaka, koja je na programu od 25. do 28. maja, prenosi Republika.

Novak će igrati za tim „Za decu Monte Karla“ i u njemu će još biti svetska šampionka u džet-skiju Liza Batalja, Flavio Roma, Klod Puel, Federik Deu, Sebastijan Perez, Greg Kampl i drugi.

Nasuprot njih će biti tim “ All Star Drivers“ koji predvodi Šarl Lekler, uz Pjera Gaslija, Karlosa Sanca, Fernanda Alonsa, Sebastijana Freja…

– Želimo da se zahvalimo članovima, igračima, poznatim ličnostima, javnosti i sponzorima koji su nam se pridružili tokom godina. Hvala im na pomoći, jer možemo da nastavimo naše dobrotvorne akcije kako bismo prikupili sredstva i pomogli deci – rekao je jedan od glavnih ljudi iz organziacije Mauro Sera.

Novak Đoković će na ovom meču biti neposredno pred start Rolan Garosa koji je na programu od 22. maja do 11. juna, a u kom bi Srbin meč prve runde trebalo da igra 28. maja.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare