DIREKTORKA OŠ „DRINKA PAVLOVIĆ“ POSLE OSTAVKE OBRATILA SE RODITELJIMA: Vraćam se časnom pozivu koji opismenjava decu

Direktorka Osnovne škole „Drinka Pavlović“ u Beogradu, Nataša Vasić se posle nedavne ostavke, podnete, kako je navela iz duboko ličnih razloga, obratila roditeljima dece koja pohađaju ovu obrazovnu ustanovu. 

„Dragi roditelji, hvala vam na podršci. Ovaj posao sam razumela kao služenje deci, radila sam ga sa posvećenošću, čista srca i svako dete mi je bilo jednako. Ono što je bilo dobro ostaće, ono što nije, praštajte. Namere su mi bile samo dobre. Ni u čemu nisam bila sama, već sa svojim kolegama koji pre svega vole decu. Zakon smo poštovali i sprovodili. Tvrdim da će tako i ostati. Ima ljudi koji će nastaviti da rade i vode školu u interesu svakog učenika.

„Drinka“ je dobra škola. Moje dete ide u ovu školu, a starija ćerka je završila. Imam poverenja u ovu školu , jer „Drinka“ je mesto gde sam upoznala divne ljude. O onima koji nisu bili korektni, čak i nasilni prema meni i kolegama ću zaboraviti, ali ću proces protiv njih voditi preko institucija ove zemlje. Smatram da se tako to radi. Svaki moj povratak sada na mesto direktora škole bi bio povratak na vlast. Ja ovo mesto tako ne vidim. Vraćam se da predajem srpski jezik i književnost i časnom pozivu koji opismenjava decu i stvara im čitalačke navike. Jer, čast je čast, a vlast je vlast.“, prenosi Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare