CIRKUSKA ABA LIGA JE KRIVAC ZA SVE! Grbović poručuje: Snimanje filma o Aci Lukasu zakazano pre 8 meseci ali i to može da se pomeri

Arena i Partizan – problema nema! Jedina stvar u celoj priči koja je sporna zove se ABA liga. Regionalno takmičenje nema datume za završnicu – četvrtfinale, polufinale i finale! I to je izazvalo nesporazume koji će, kako saznajemo, biti rešeni.

Goran Grbović, direktor Arene, objasnio je za Kurir suštinu svega što se dešavalo prethodnih dana. Niti Partizan iz Arene „izbacuje“ snimanje filma o Aci Lukasu, niti neki drugi događaj…

– Stvar je prosta: potrebno je samo da postoji raspored s terminima i mi, u skladu s njim, organizujemo sve ostalo. Pošto kod ovog amaterskog takmičenja to ne postoji, onda dolazimo u situaciju da niko ne zna kada se uopšte igraju mečevi– počinje priču Grbović.

Pominje se da je u Areni zakazano snimanje filma o Aci Lukasu

– Mi smo pre osam meseci s „Hajp produkcijom“ ugovorili termin 29. maj. Pored toga, mesecima unapred ugovoreni su događaji za 3. jun, 9. jun i 25. jun. Mi možemo neke od ovih događaja da pomerimo za dan-dva… Ali znate šta, mi i dalje nemamo termine kada se igra ABA liga?! Ovde nema nikakvog hira, niti bahaćenja, mi smo spremni da radimo i po 72 sata bez prestanka da rešimo svaku situaciju i omogućimo svaki događaj – poručuje Grbović uz zaključak o ABA ligi:

– To takmičenje ne gledam 10 godina. Otkako je Krka usred sezone odustala od lige i nikom ništa, postalo mi je jasno o kakvom amaterizmu je tu reč.

Ozbiljna organizacija – Evo kako to radi Evroliga 

Evroliga i Evrokup funkcionišu savršeno:

– Sa Evroligom se već sada pravi plan za narednu sezonu, dok sa amaterskim takmičenjima u kojima se ništa ne zna nastaju problemi – jasan je Goran Grbović, koji pojašnjava proces. – Čim se objavi spisak učesnika, Evroliga šalje informaciju da im dostavimo plan zauzetosti objekta u narednoj sezoni! Na osnovu toga, oni prave raspored! Ne želi da ugroze neki događaj, da uvuku u problem dvoranu, klub… Sve se već kristalno jasno zna u avgustu!

Hteli smo da se i protiv Derbija igra ovde… 

Želeli su iz Arene da omoguće crno-belima da i meč protiv SC Derbija igraju u toj dvorani, ali…

– Pre utakmice morate da imate jedan „free game day“, za treninge… Kraj ovog događaja je bio u nedelju. Zaista je bilo nemoguće tako brzo omogućiti da dvorana bude osposobljena za trening – kazuje Grbović.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare