Bivši igrač Partizana „zaratio“ zbog Jokića na Tviteru: „Govorili su da Nikola to neće moći protiv Lejkersa?“

Nema koga nije impresionirala fenomenalna partija Nikole Jokića noćas u prvom meču finala Zapadne konferencije NBA lige protiv Los Anđeles Lejkersa. Novi tripl-dabl, nova pobeda Denvera, koji sada ima početnu prednost u ovoj seriji – 132:126.

Srpski košarkaš postigao je 34 poena, uz 21 skok i 14 asistencija. Fascinantno je da je već posle prve deonice imao dvocifren broj uhvaćenih lopti, što je podatak za istorijske udžbenike.

Međutim, i pored toga su se ponovo našli navijači, ali i profesionalni košarkaši koji su rešili da ospore Nikolin uspeh i partiju. Ali nekadašnji igrač Partizana, a sada Finiks Sansa, Džok Lendejl nije bio jedan od njih. On je rešio da im se suprotstavi na društvenoj mreži Tviter.

Australijanac je podelio tvit koji je izazvao brojne komenare, tako „pecnuvši“ mnoge, piše Telegraf.

– Mislim da su ljudi govorili da Jokić neće to moći da uradi protiv Lejkersa… Zanimljivo – napisao je Lendejl uz emotikon koji razmišlja.

Odmah ispod su počeli da se ređaju komentari korisnika kako Lendejl „ne zna da igra košarku“, a jedan korisnik je ipak primetio kako je Džok najbolje odigrao protiv Nikole u odbrani u plej-ofu do sada, što je donekle i tačno.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare