KEVIN PANTER ODLAZI IZ PARTIZANA! Partizan ostaje bez kapitena, poznato gde nastavlja karijeru! 

Košarkaški klub Partizan mogao bi da se nađe u velikom problemu na kraju sezone, pošto grčki mediji javljaju da je Panatinaikos veoma zainteresovan za kapitena crno-belih Kevina Pantera (29) i da je spremio ogromne pare da ga dovede.

Kako prenosi grčki portal „Totalbasket“, Kevin je na vrhu liste želja novog atinskih „zelenih“, koji spremaju fantastičan tim za narednu sezonu.

Poznato je da će ih predvoditi turski stručnjak Ergin Ataman, a odavno pokušavaju da dovedu Luku Vildozu iz Crvene zvezde. Spominjalo se da će se uključiti u trku i za Zvezdinog Fakunda Kampaca, kao i da žele Partizanove Zeka Ledeja i Janisa Papapetrua.

Međutim, sva je prilika da im je glavna meta najbolji igrač i kapiten Partizana Kevin Panter, piše „Totalbasket“ pod vinjetom „ekskluzivno“.

Sledeće godine Panatinaikos će imati drugačiju ekipu i ciljeve u odnosu na prethodne tri sezone. Tim će biti finansijski i organizaciono kvalitetniji nego svi prethodni. Prvi zvučni potez bio je dolazak Ergina Atamana iz Efesa, a vrlo važno je i jačanje igračkog jezgra. Panatinaikos ima visoke ciljeve i na tržištu i želi najbolje igrače, pogotovo na poziciji beka šutera. Ataman je predložio Kevina Pantera, a to se svima u klubu dopalo! Njemu ističe ugovor i biće slobodan„, navodi „Totalbasket“. 

Ovaj portal dodaje da je plata Kevina Pantera u Partizanu 1,5 miliona evra i da će Panatinaikos morati da mu ponudi više. 

Njegova cena je skočila nakon sjajnih igara. Nema sumnje da će Kevin pokušati da unovči dobru sezonu. Ima platu 1,5 miliona evra, pa će Panatinaikos morati još više da mu ponudi„, dodaje pomenuti portal.

Evo jednog od Panterovih poteza koji je obeležio ovu sezonu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare