ZVICEROV ČOVEK UHAPŠEN U MOSKVI! Crnogorac (36) „pao“ u ruskoj prestonici, Rusi mu stavili lisice zbog kokaina

Ruska policija je u Moskvi uhapsila je 36-godišnjeg crnogorskog državljanina Dražena M, za kojim je preko Interpola raspisana međunarodna poternica zbog krijumčarenja droge.

Uhapšeni je rođak policajca, koji je povezivan sa navodnim vođom kavčana Radojem Zvicerom.

– Danas su u Moskvi službenici NCB Interpola, Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije i Glavne uprave za krivične istrage Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije, lišili slobode 36-godišnjeg dražvljanina Crne Gore Dražena M. Osumnjičeni je stavljen na međunarodnu poternicu na inicijativu organa za sprovođenje zakona Crne Gore u martu 2023. godine u okviru organizovane grupe – saopšteno je u pres centru ruskog Ministarstva unutrašnjih poslova, piše Kurir.

Uhapšeni je u decembru 2019. godine na području opštine Nikšić nezakonito nabavio kokain radi prodaje, a zatim robu preusmerio u Bosnu i Hercegovinu, piše TASS.

– Trenutno se rešava pitanje njegovog izručenja – rečeno je tokom konferencije.

Kako su „Vijesti“ ranije pisale, Dražen M. je navodno rođak odbeglog službenika Uprave policije Crne Gore.

Viši sud u Podgorici krajem maja potvrdio je deo optužnice protiv grupe okrivljenog Radoja Zvicera, među čijim članovima su i dva policajca, za krivična dela – stvaranje kriminalne organizacije, zloupotreba službenog položaja, šverc droge, krijumčarenje cigareta i teško ubistvo Milana Ljepoje.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare