Jednom rukom drži volan, drugom snima, i DIVLJA 300 NA SAT USRED GRADA! Ovakvu bahatu vožnju u Beogradu još nismo videli! (VIDEO) 

Snimak bahate vožnje u Beogradu osvanuo je danas na društvenim mrežama, i sve koji su ga videli ostavio u neverici – čovek vozi čak 300 kilometara na sat kroz prestonicu i uz to sve vreme snima put ispred sebe i kontrolnu tablu na kojoj se vidi koliko brzo vozi.

„300 na sat kod Arene… Jednom tera, drugom rukom snima“, glasi opis objave snimka na Tviteru.

Korisnici društvenih mreža u komentarima su izrazili svoje nezadovoljstvo zbog toga što je nešto ovakvo dopušteno, bilo koje doba dana da je u pitanju.

Na svom Tviter nalogu ovim povodom se oglasio i Damir Okanović, direktor Komiteta za bezbednost saobraćaja: „Očekujem brzu i energičnu reakciju MUP i pravosuđa. Uređen sistem oštro reaguje na ovakve ‘ispade’ kako ne bi postali trend“.

Drui dodaju da je vozač vozio automobil Mercedes-AMG GT, model 2018: „Nema takvih puno. Dva puta sam samo vozio 220 kilometara na sat BMW-om i nikada više, jer sam video šta to znaci i koliko je opasno. Nije svestan rizika“, kaže ovaj korisnik Tvitera u komentaru.

Bahati vozač nije imao nimalo obzira za bezbednost ostalih učesnika u saobraćaju, ali ni sopstvenu bezbednost, kao ni onih koji su bili sa njim u kolima, s obzirom da je sve snimao jednom rukom dok drugom drži volan.

A da to nimalo ne smeta njegovim saputnicima pokazuje što mu osmehujući se u glasu odbacuju „Vozi, vozi!“.

Usledili su brojni komentari na ovu Tviter objavu kojima su korisnici osudili vozača i pozvali policiju da reaguje.

„Skoro 84 metara po sekundi! Da je ne znam na kom autoputu pa je mnogo i 200 kilometara na sat, a kamoli ovo divljanje. Ni dugmići ne bi ostali da je udario negde ili nekoga“, napisao je jedan korisnik.

„Zatvor i doživotna zabrana vožnje“, navodi se u jednom komentaru na Tviteru, dok je drugi korisnik napisao da.

„Prošao je dve kamere kod Arene i kasnije kod Omladinskih Brigada“, napisao je jedan od korisnika.

UDARNA VEST.rs



Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare