Ivanović imao i zamerke posle demoliranja Budućnosti: „Bilo ih je puno, ali nećemo o tome“

Trener Zvezde želi perfekciju u njegovom timu

Košarkaši Crvene zvezde u bukvalnom smislu reči demonstrirali su silu protiv Budućnosti u prvom meču polufinalne serije ABA lige, tako da sa prednošću idu u Podgoricu – 93:55.

Trener crveno-belih, Duško Ivanović istakao je kako je danas ključ pobede bila dobra igra u odbrani, o čemu svedoči i broj ubačenih poena za Budućnost.

– Mislim da je ključ večerašnje pobede bio u energiji, izvarnednoj energiji, u dobroj odbrani, mogli smo da trčimo, stekli smo prednost i održimo je i da pobedimo prvu utakmicu protiv jedne ekipe koja je pokazala jedno lice, koje nije njihovo pravo. Znamo da je Budućnost čvrsta ekipa, znamo da nam treba još jedna pobeda i da će biti teško.

Da li je možda Ivanović imao i neku zamerku?

– Ima puno, ali nećemo o tome.

Koliko je uticalo na ovako kvalitetnu igru to što su imali vremena da se igrači spreme, zaleče i odmore?

– Sve ima svoje dobre i loše strane, kad se napravi pauza posle intenzivnog perioda, kad smo imali utakmice na dva dana, postoji mogućnost da se izgubi ritam, uspeli smo da sačuvamo, sad ponovo imamo jednu pauzu, malo dužu i ja se nadam da ćemo održati taj ritam. Kad imaš pauzu, bitno je da se igrači odmore i pripremi utakmica, a s druge strane može da se izgubi ritam.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare