UŽIVO, CRVENA ZVEZDA – VOJVODINA: ŠOK na Marakani! Voša se branila ceo meč, pa uspela nekako da izjednači!

Fudbaleri Crvene zvezde će danas od 18 časova i 30 minuta ugostiti ekipu Vojvodine na svom stadionu, u okviru petog kola plej-ofa Superlige Srbije.

Uživo, 

Crvena zvezda – Vojvodina: 1:1 (1:0)

Tok utakmice:

Drugo poluvreme:

64. minut – Rasplamsala se igra na terenu! Gostujući fudbaleri ne žele da se povuku nakon postignutog gola, izabranici Radoslava Bataka „teraju“ protivnika što dalje od svog kola, i strpljivo čekaju novu šansu.

57. minut – GOOOOL! Vojvodina je uspela da izjednači! Čumić je probio po levom boku, potom je sjajno centrirao, a Baraj se našao na pravom mestu i bez većih poteškoća je glavom prosledio loptu u praznu mrežu.

56. minut – Najbolja šansa za Vojvodinu na današnjem meču. Traore je bio najviši u skoku posle jednog kornera, šutirao je glavom, ali je lopta prošla tik iznad prečke.

50. minut – Fudbaleri Vojvodine su tek sada prvi put ugrozili gol Milana Borjana. Došla je lopta do Zukića nakon jednog odbitka, igrač gostujućeg tima je šutirao iz prve, ali je iskusni golman odbranio udarac i poslao loptu u korner.

48. minut – Prva prilika za Zvezdu u drugom poluvremenu. Rakonjac je naleteo na jedan centaršut sa desne strane, šutirao je iz prve ali preko gola.

46. minut – Počelo je drugo poluvreme na Marakani!

Prvo poluvreme:

Završeno je prvo poluvreme!

45. minut – Igraće se još tri minuta sudijske nadoknade.

41. minut – Uspeli su gosti malo da stanu na loptu i odbiju nalete crveno-belih, ali Voši nedostaje malo kreativnosti na drugoj polovini terena.

35. minut – Opao je tempo igre na Marakani. Crveno-beli i dalje imaju loptu u nogama, kontrolišu stanje na terenu, ali većih uzbuđenja nema.

27. minut – Uroš Kabić je u padu nogom zakačio Srđana Mijailovića po glavi, i tako mu naneo posekotinu, te je lekarska ekipa utrčala na teren kako bi pomogla Zvezdinom fudbaleru.

21. minut – Bukari je sjajno probio po desnom boku, oslobodio se svog čuvara i izašao jedan na jedan sa Carevićem, ali je udarac Bukarija odbranio golman Vojvodine.

17. minut – Kanga je dobio loptu na nekih 20 metara od protivničkog gola, vezista crveno-belih je oprobao svoj udarac, snažno je opalio po lopti, ali neprecizno da bi se ugrozio protivnički gol.

11. minut – Malo je falilo da Mitrović duplira prednost svog tima, brzonogi fudbaler se našao u odličnoj šansi, ali je loptu loše zahvatio, pa golman Vojvodine nije imao većih poteškoća da obrani taj udarac.

9. minut – GOOOOL! Zvezda vodi rezultatom 1:0! Strelac je Osman Bukari! Katai je odložio loptu Bukariju koji je ušao u protivnički šesnaesterac i preciznim udarcem matirao golmana Carevića, koji je u ovoj situaciji bio potpuno nemoćan.

5. minut – Crveno-beli su silovito krenuli od starta meča. Najpre se u šansi našao Kanga, a onda minut kasnije Rakonjac je mogao da postigne pogodak. Napadač Zvezde je šutirao iskosa, ali je lopta završila malo pored gola gostujućeg tima.

1. minut – Počela je utakmica, prvi sa centra su krenuli gostujući fudbaleri!

Uoči meča:

Poznati sastavi za današnju utakmicu:

CRVENA ZVEZDA: Borjan – Vigo, Eraković, Spajić, Rodić – Mijailović, Kanga – Bukari, Mitrović, Katai – Rakonjac

VOJVODINA: Carević – Lazarević, Vitas, Traore, Antonijević – Topić, Zukić – Jeličić, Kabić, Milosavljević– Milošević.

Pred današnju utakmicu, govorio je Miloš Milojević o formi novosadske ekipe, ali i motivu fudbalera Crvene zvezde da do kraja sezone ostanu neporaženi u prvenstvu.

 Svakako da predstavlja dodatni motiv, ali motiv je uvek da se pobedi svaka utakmica i to se ne menja nikad, ni pred sutrašnji meč protiv Vojvodine, koja je u jednoj jako dobroj seriji. Očekujem dobru utakmicu u kojoj će uživati i navijači – istakao je Miloš Milojević.

Jasan je bio Milojević u odluci da neće odmarati igrače zbog predstojećeg polufinala Kupa Srbije.

– Nećemo odmarati igrače, do kraja sezone imamo još pet eventualnih utakmica. Mislim da smo toliko dobro radili i trenirali da i bez treninga i odmora, možemo pet utakmica da odradimo i da igramo sa jedanaestoricom. Nikada do sada nismo igrali samo sa 11 igrača, nećemo ni sada, zadovoljni smo mladim igračima, tako da nećemo ni njih previše sputavati. Probaćemo da nađemo dobar balans, da ne bude to mladi ili stari, već da bude tim koji je kompetitivan iz respekta pre svega prema nama i činjenici da želimo pobedu, a i prema protivniku kao što je Vojvodina, koja je u vrhu tabele.

Trener fudbalera Vojvodine Radoslav Batak rekao je da očekuje tešku utakmicu na gostovanju Crvenoj zvezdi i dodao da je cilj njegove ekipe u tom superligaškom meču da ostane neporažena.

„Pred nama je derbi protiv Crvene zvezde koja u ovoj sezoni nije izgubila utakmicu. Vojvodina je poslednju utakmicu na ‘Marakani’ odigrala dobro i nije izgubila, što bi i ovog puta bio naš cilj“, rekao je Batak.

Poslednji susret Crvene zvezde i Vojvodine je odigran 4. februara ove godine u okviru 20. kola Superlige Srbije, a taj meč na Marakani je završen rezultatom 1:1.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare