„ŠTA ĆU KAD ME VOLE MUŠKARCI, KO ZNA KOLIKO ĆE IH JOŠ BITI…“ Jovana Jeremić ne prestaje da šokira, spremna za NOVE romanse!

Voditeljka Jovana Jeremić i njen suprug Vojislav Milošević zvanično su se razveli prošle godine, a od tada je njen ljubavni život pod budnim okom javnosti.

Poznato je da kontroverzna voditeljka ima brdo udvarača, zbog čege ni ona sama ne zna koliko će im samo još proći kroz njen život, što je sada javno i otkrila.

– Ja reprezentujem upravo takav stil života. Onog trenutka kada sam se razvela, ja sam uzela život u svoje ruke. Ne razmišljam više šta će ko da komentariše. Ja znam šta hoću, i ja sam uvek znala šta hoću, a šta neću. Moj život je moje remek-delo. Moja majka je mislila da ću je biti pravnica, i da ću ja imati jednog muža i troje dece. Ja sma oduvek znala da je to nemoguće. Od svega toga ja bih poželela samo to da imam troje dece – rekla je Jovana i dodala:

– Šta ću ja kad me vole muškarci! Samo bog zna koliko će ih biti još! Ja sam svetska žena, a smatram da svetska žena ima minimum dva braka. Ja ne pričam u emisijama ono što želim da mi se desi, ja uvek govorim onako kako jeste, zaključila je Jovana.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare