DOKTORI SU SE PLAŠILI DA ĆE OSTATI BEZ BUBREGA! Katarina Grujić progovorila o paklu kroz koji je prošla: Trpela sam bolove, vene su mi popucale

Katarina Grujić prisetila se perioda kada joj je zdravstveno stanje bilo ugroženo, a usled niza komplikacija morala je da ostane u bolnici.

Pevačica Katarina Grujić je pre nekoliko godina imala ozbiljan zdravstveni problem, zbog kog je završila u bolnici, a doktori su se pribojavali da će ostati bez bubrega.

Katarina je zbog lošeg zdravstvenog stanja išla svaki dan na terapije, a sam proces oporavka je drugo trajao. 

– Trpela sam bolove mesec dana, otišla sam na turneju sa tim bolovima, i to je bilo pred onaj veliki koncert na Ušću, mesec dana pre toga sam ja zaglavila u bolnici sa dijagnozom da li ću ja ostati sa jednim bubregom. To je bilo tako jer doktori na vreme nisu otkrili šta se dešava – prisetila se Kaća.

Katarina je zatim ispričala kako je izgledao ceo proces njenog oporavka.  

– Svakog dana terapije, lekovi, infuzija, vene su mi popucale… Onda alergijska reakcija na lek, intezivna nega. Taj period je bio jako težak, tad shvatiš ko su ti prijatelji i da je tvoje zdravlje i zdravlje tvojih najbližih najvažnije. Doktori u Zemunskoj bolnici su uspeli da otkriju šta mi je. Istog trenutka su reagovali kada su videli nalaz. Hvala bogu da sam se iz toga svega izvukla. Sada sam redovna na kontrolama – rekla je Kaća u „Show se nastavlja“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare