ANĐELA STAVLJA SILIKONE U GRUDI ZBOG ZVEZDANA! Mlada Crnogorka želi da izgleda kao Maja Marinković!

Anđela Đuričić je rešila da ugradi silikone zbog Zvezdana Slavnića! Mlada Crnogorka oprostila je bivšem robijašu prevaru sa Majom Marinković, a sada želi da liči na starletu! Ona je svesna da je sin Moke Slavnića opčinjen Majinim „sedmicama“, pa očigledno želi da mu bude što privlačnija. 

– Posle „Zadruge“ ću da ugradim silikone u grudi! Ravna sam kao daska i to mi se ne sviđa. Ići ću kod istog doktora kod kog je išla Maja Marinković – rekla je Anđela cimerima, a zatim objasnila kako će da se snalazi da ne ode „pod nož“.

– Ubaciću Zvezdanove čarape u brusthalter! To će mi taman biti i dobra proba za veličinu. Ako mi se svidi kako mi grudi izgledaju sa čarapama, onda ću tu velicinu i da stavim! Na meni je sve prirodno i lepo, ali kad stavim silikone, biću najzgodnija i niko neće moći da mi nađe manu.

Čim je Slavnić čuo da Đuričićeva priča o poseti plastičnom hirurgu, podržao ju je: 

– Radi šta hoćes! Znam da bi zbog mene sve uradila! Zvezdan i Anđela su se pomirili samo dan pošto je Maja okončala svoju avanturu s Mokinim sinom. Par je nekoliko dana krio da je obnovio vezu, ali su onda svima priznali da su opet zajedno.

Zvezdan obećao Anđeli da je više neće prevariti, ali u Zadruzi!

– Nikad ti više neću uraditi ništa slično kao što sam s Majom. Makar ne dok smo u „Zadruzi“. Ako poželim da te prevarim, prvo ću da te ostavim – objasnio je Slavnić Đuričićevoj, koja je to prihvatila bez problema.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare