KRISTINA KOVAČ IZAZVALA GNEV JAVNOSTI! Javnu podršku pružila Sloveniji a Luku Bleka ignorisala, TVITER GORI!

Kristina Kovač javno je pružila podršku Slovencima na „Evroviziji“, a taj njen gest naišao je na niz osuda na društvenim mrežama, zbog čega se pevačica ponovo oglasila i obrazložila svoj postupak.

Sinoć se u Liverpulu održalo drugo polufinalno veče najvećeg muzičkog takmičenja, „Evrovizije“, na kojem su, između ostalih, nastupili i predstavnici Slovenije. Članovi benda „Džoker Aut“ zbližili su se sa našim Lukom Blekom, a posebno frontmen Bojan Cvjetićanin, koji ima srpsko poreklo.

Momcima iz benda javno je pružila podršku i kompozitorka i pevačica, Kristina Kovač, a taj njen gest naišao je na niz negativnih komentara.

A post shared by Kristina Kovac (@kristinakovac43)

– Bravo, bre! Slovenci do pobede! Iako se ne zanosim da je išta više igde fer, pobeda ovih momaka bi bila prava stvar. Svaka čast, momci, braćo Slovenci! Ima da se oderemo od glasanja u subotu, zaslužili su! – napisala je Kristina.

Ono što su korisnici društvenih mreža u Srbiji primetili je i da ona nije javno podržala našeg predstavnika, zbog čega su je napali. Naime, oni su kompozitorku napali da to nije uradila jer je Luka pobedio na PZE, a ne mlada Nađa Ordagić, čiju je pesmu Kristina napisala.

„Da li ovo Kristina Kovač neće da glasa za Luku zato što je pobedio Nađu?“, „Htela je da naglasi da će glasati samo za njih, posvetila im je IG post, a Luki nije čestitala ni pobedu na PZE“, „Slovenci su moji favoriti, ali ovo nema veze sa njima“, „Ju, jeziva je, haos“, „Koliko je samo jadna“, „Najsujetnija osoba na estradi“, samo su neki od komentara na Tviteru, dok se slični nižu i na Instagramu.

Kristina nije ostala dužna na prozivke, pa se nekoliko sati nakon ove objave obratila svojim pratiocima, takođe putem Instagrama.

– ‘Bro jutro, radni narode sveta! Petak, sreća, sreća, radost, pićence sa kolegama posle posla, a i malo podsećanje – nacionalno poreklo krvnih zrnaca ovoj ženi nikada nije bilo kriterijum za davanje podrške i neće da krene ni sad. Svet je moj dom, a sama sebi sam, uz svoje korenje, visoke kriterijume, kako prema sebi, tako i drugima, i iskustvo, jedini sudija toga šta i koga ću da podržim. Da je suprotno od toga, niti bih bila ovde gde jesam, niti bih noću spavala mirno kao beba. Kapirate? Sad nek počne petak! – napisala je Kristina.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare