DEVOJKA SILOVANA PA UBIJENA?! Završen uviđaj na mestu stravičnog zločina, SESTRA ZATEKLA JEZIV PRIZOR (FOTO) 

Jake policijske snage drže pod blokadom Madridsku ulicu na Zvezdari, pokušavajući da otkriju sve tragove i osumnjičene u vezi misteriozne smrti mlade devojke A.S.


A.S. (22) pronađena je danas mrtva u stanu zgrade u Madridskoj 20 na Zvezdari. Pošto se nije javljala na telefon, rođena sestra je krenula da proveri šta se dešava, otključla je vrata stana, ne slutivši da će u spavaćoj sobi zateći jeziv prizor.

A.S. je ležala mrtva na krevetu. Sa nje je bila svučena spavaćica i donji veš, a imala je i povredu na desnoj ruci.

Šokirana viđenim, sestra je ipak smogla dovoljno snage da pozove policiju koja je odmah stigla na mesto, po svemu sudeći jezivog zločina. Prema onom što je zatečeno u stanu na Zvezdari, opravdano se sumnja da je devojka A.S. silovana i ubijena.  

Kako Informer saznaje na mestu, tragedije završen je uviđaj, čiji će rezultati odgonetnuti sve sumnje u vezi smrti nesrećne devojke.  

U međuvremenu sestra, koja je pronašla telo A. S. i njen dečko, odvedeni su u policijsku stanicu da daju izjavu. Nezvanično, stan na trećem spratu je vlasništvo T. Ž., a A. S. je bila podstanar. Policija je raspisala potragu za osumnjičenim.

 
Ovaj slučaj strahovito podseća na zločin u kome je silovana pa ubijena Ivana Krivokapić (26). Osumjičeni za njenu ubistvo je Jetmir Gočaj,koji je još uvek u bekstvu. 

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare