DRAGANA MITAR PROMENILA LIČNI OPIS! Zbog korekcija mučila muku sa zdravljem, a poslednja operacija trajala je čak 11 sati! 

Bivša zadrugarka i nekadašnja članica „Modelsica“ Dragana Mitar izazvala je veliku pažnju zbog svog izgleda jer je viša puta išla na korekciju nosa kod plastičnog hirurga.

Dragana Mitar
foto: Printscreen/RedTv

Dragana je nedavno gostovala u jednoj emisiji otkrila da otvara salon lepote, međutim njeno lice iznenadilo je mnoge, što je izazvalo reakcije na društvenim mrežama.

„Mislim da ona više neće moći da se nasmeje, sve zateglo“, „Strašno koliko se unakazila“, „Bila je prirodno lepa, ovo joj nije trebalo“, „Uplašila sam se, ovde nešto nije kako treba“ – nizali su se komentari.

Dragana se nedavno pojavila na rođendanu voditelja Milana Miloševića i tada takođe zaprepastila izgledom.

Dragana Mitar
foto: Printscreen

Osim toga, poznato je i da je starleta sedam puta operisala nos, o čemu je jednom prilikom javno pričala, a sada imamo prilku da vidimo i kako starleta izgleda uživo nakon silnih operacija.

– Pre nekoliko godina sam poželela da imam manji nos, pa sam otišla kod doktora. Nisam želela da mi ga lomi, pa mi je isturpijao kost. Međutim, posle intervencije je bio veći! Vratila sam se kod doktora i tražila da to ispravi. Tada mi je slomio nos, turpijao ga i izvadio deo hrskavice. Ispostavilo se da mi je izvadio više hrskavice s jedne nego s druge strane, pa sam imala rupu. Bilo je strašno! Otoci su počeli da se premeštaju s jednog na drugo mesto, izgledala sam katastrofalno. Pala sam u depresiju, nisam želela da izlazim iz kuće – kaže bivša „modelsica“, koja je zbog toga i treći put otišla pod nož.

Dragana Mitar
foto: Printscreen Pink

– Doktor mi je dao lokalnu anesteziju, zatim secnuo deo ušne školjke i izvadio komadić hrskavice, koju je stavio u nos. Na tom mestu mi je koža bila stalno crvena. Ludela sam zbog toga! Nos me je stalno svrbeo, imala sam oštećenja, brazde… Na sredini je bio previše širok… Bila sam očajna, pa sam promenila lekara.

Dragana Mitar
foto: Printscreen/Instagram, Privatna arhiva/Kurir

– Doktor mi je uradio skener, da bi video šta je sve tačno izvađeno. Unutra je sve bilo oštećeno! Uveo me je u totalnu anesteziju, napravio rez ispod desne dojke i iz rebra izvadio deo hrskavice, koju je detaljno obradio u mašini. Potom je hrskavicu ubacio u nos, da bi imalo šta da ga drži. Operacija je trajala čak 11 sati! – rekla je Dragana.

Dragana Mitar

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare