ANĐELKA PRPIĆ I NJEN PARTNER POTROŠILI 3.000 EVRA NA UREĐENJE SOBE ZA BEBU! Glumica na ovaj način obezbedila sve neophodne stvari za naslednika 

U medijima se pojavila informacija kao su Anđelka Prpić i njen partener Marko Žugić izdvojili oko 3.000 za uređenje sobe za njihovog naslednika, a svu potrebnu opremu za bebu, glumica je dogovorila putem kompenzacije na Instagramu.

Glumica Anđelka Prpić će uskoro na svet doneti dečaka kojeg čeka sa svojim izabranikom Markom Žugićem. 

Anđela je vrlo aktivna na društvenim mrežama, pa tako svakodnevno kači slike na kojima rado pokazuje svoj trudnički stomak. 

Anđelka Prpić

Sada se u medijima pojavila informacija kako su poznata glumica i njen partner izdvojili oko 3.000 evra za opremanje naslednikove sobe. Radovi su nedavno završeni, a pored toga, glumica je dogovorila reklamiranje određenih proizvoda za bebe.

– Glumica i njen partner su manje-više završili opremanje dečije sobe. U početku će beba biti sa njima u bračnoj sobi, a svakako je i kutak za bebu završen. Morali su da plate određene radove, dok je za opremu za bebe, kolica i sve što ide uz to ugovorila kompenzaciju na Instagramu. Svi se u porodici raduju dolasku novog člana, pa će se i proslaviti kako dolikuje – rekao je izvor.

Podsetimo, domaći mediji mesecima su brujali o trudnoći glumice Anđelke Prpić i njenom partneru, koji je inače drug još iz školskih dana Anđelkinog bivšeg muža Darija Prpića. Njen otac, Predrag Stević je za „Blic“ nedavno ispričao da podržava ćerku i svaki njen odabir.

– Pa da vam kažem, nije baš lako. Mene to slabo neko i pita, ali ja je podržavam u svemu, to je moje dete. Ja je nisam ni udavao ni ovo, ona je sama to rešila. Kažem vam, mene stvarno niko nije stao da pita: „Je li šta je bilo, šta je ovo…“, stvarno nikad, a Dušku tako dođu, pitaju, ona se malo i nervira i sekira – rekao je Anđelkin otac.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare