ŠTA JE KO URADIO PROTIV NASILJA POSLE JEZIVIH ZLOČINA U SRBIJI?! Opozicija izaziva nemire i haos, VUČIĆ OBEZBEĐUJE SIGURNOST I MIR!

Šta je ko uradio po pitanju borbe protiv nasilja posle stravičnih zločina u Srbiji? Opozicija kao i uvek pokazuje licemerje i bezosećajnost na delu, predsednik Srbije Aleksandar Vučić u večitoj borbi za mr, stabilnost i sigurnost.

Koliko je kome bitna Srbija odavno je svima jasno, ali ajde da predočimo pa da svima bude malo jasnije. 

U ponedeljak lešinarska opozicija je izašla na ulice da se bori „protiv nasilja“, a za cilj su ti skupovi imali samo izazivanje haosa i nereda u Srbiji. No, to im nije prvi put.

Dok se predsednik Srbije Aleksandar Vučić bori za mir i stabilnost pozivajući ljude da ostanu kod kuće da veruju ljudima koji ih vode i da ne brinu, jer postoje ljudi koji već dovoljno brinu za njih, opozicija pokazala je pravo licemerje na delu izašavaši na ulice samo dan nakon trodnevne žalosti u našoj zemlji. 

Ne mareći za narod, ne mareći za nacionalne i vitalne interese Srbije napravili su spisak zahteva i klibereći se izađoše na ulice da pokažu šta znaju najbolje da rade. Po princpipu prazna glava, a pun džep time su se i vodili na sramnom lešinarskom skupu.

Setimo se samo blokada Gazele, koju i sada najavljuju, setimo se maltretiranja građana, prolivanja krvi, pretnji smrću i narodu i predsedniku Vučiću. Za njih je on uvek kriv za sve.

Naravno, napad je najbolja odbrana oduvek bila. 

Čak su i sa Zapada stigle pohvale na račun ponašanja i postupaka predsednika Vučića u kriznim situacijama nakon tragedija koje su obeležile Srbiju, ali to će opoziciji zauvek biti neprihvatljivo. Imali su i vremena i prostora, ali su to iskoristili samo kako bi ispunjavali svoje lične interese, za njih su narod i Srbija uvek bili na poslednjem mestu. Da ne pričamo o Kosovu i Metohiji, njihova izdaja po pitanju toga još uvek boli. 

Predsednik Vučić nekoliko dana nakon tragedije u svom velikom obraćanju najavio je razoružavanje Srbije – oduzimanje nelegalnog oružja i obavezan otkup legalnog kako bi se za 90% smanjio broj oružja u domaćinstvima u Srbiji. Takođe, smanjenje starosne granice za krivično-pravnu odgovornost sa 14 godina na 12 godina starosti, ali i zapošljavanje još 1.200 policajaca u školama. 

Dalje, neke od mera bile su i formiranje Saveta za borbu protiv vršnjačkog nasilja i formiranje Radne grupe za bezbednost dece na internetu.

Jer Vučiću je bezbednost naroda i sigurnost na prvom mestu kako je i sam istakao.

Predsednik je više puta rekao da će zauvek da se zalaže za mir i stabilnost i da će Srbija ekonomski i državno da se uzdiže.

To je lider kome veruje narod, a to je dokazano i prošle godine 3. aprila na izborima.

O istorijskoj pobedi na izborima svi govore, samo opozicija mudro ćuti, jer njihov fijasko je istorijski poput i Vučućeve pobede. 

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare