PUCAO NA DECU DOK SU IGRALA ŽMURKE: Kad je uhapšen, muškarac (58) iz Lujzijane policiji se pravdao da je „video senke u dvorištu“ 

Zvaničnici u jugozapadnoj Luizijani optužili su 58-godišnjeg muškarca zbog pucanja u grupu maloletnika koji su se igrali žmurke u njegovom dvorištu.

Incident u kome je jedna maloletna osoba povređena se dogodio rano u nedelju u malom gradu Starks u Luizijani, u blizini granice sa Teksasom.

Vlasti su saopštile da se grupa maloletnika „igrala žmurke u okolini i krila na imanju svog suseda“, u vreme kada je on pucao.

Optuženi Dejv Dojl je istražiteljima rekao da je „video senke ispred svoje kuće, ušao unutra i uzeo svoje oružje.

„Zatim se, kako je rekao, vratio napolje i video ljude kako beže sa njegovog imanja. Tada je počeo da puca na njih“, navodi se u saopštenju kancelarije šerifa.

Kancelarija je saopštila i da je u pucnjavi četrnaestogodišnja devojčica pogođena u potiljak, a ona je prevezena u bolnicu sa povredama koje nisu opasne po život.

Područje u kojem se dogodila pucnjava ima samo tri stanara: Dojla, porodicu žrtve i rođaka porodice žrtve, izvestio je KPLC, podružnica CNN-a .

Dojl je optužen za teški napad vatrenim oružjem, i za nezakonitu upotrebu vatrenog oružja.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare