NALOŽENA OBDUKCIJA TELA UBIJENE ŽENE KOD ĆIĆEVCA: Danas saslušanje tri brata osumnjičena za umešanost u zločin

VIŠE javno tužilaštvo u Kruševcu naložilo je obdukciju tela Radmile J. (52) iz Jagodine, koja je sinoć podlegla udarcima nanetim drvenim predmetom u kući svog partnera, Milašina Đ. (63) na periferiji Ćićevca.

Očekuje se da rezultati obdukcije rasvetle okolnosti pod kojima je stradala nesrećna žena. Braća, Milašin (63), koji je sa Radmilom bio u vezi, Dušan (65)i Dejan Đ. (63), koji su osumnjičeni za krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu, danas će biti saslušani pred tužiocem.

Da je Radmila podlegla višestrukim udarcima nekim predmetom po glavi i po telu je izvesno, a da li je to bio kolac, drška od sekire ili nešto treće,kao i ko je zadao kobni udarac, još uvek se rekonstruiše.

Drugi pišu

– Krvava joj glava, eno je Galinka leži, ne znam ništa-rekao je posle ubistva Milašin Đ, Radmilin partner i jedan od osumnjičenih,a prenose nam sagovornici iz Ćićevca. – Došao je da pozove hitnu.

Prvi komšija, Staniša Antić, video je Đorđeviće u ponedeljak.

– Ništa nismo primetili tu noć, iako jesu bili problematični-kaže za „Novosti“ Staniša Antić. – Šta se dogodilo saznao sam tek ujutro, mada sam im prvi komšija. Čuo sam da je bio sanitet, da je ženu odvezao u bolnicu.

Radmila J. je povredama podlegla u Opštoj bolnici u Kruševcu.U kućama u istom dvorištu, gde su živeli žrtva i osumnjičeni više nikoga nema. Slabo su se družili sa meštanima u tom ćićevačkom naselju,koji misle da su uhapšena braća živela od socijalne pomoći i da im je povremeno, prihod donosilo i sakupljanje sekundarnih sirovina.

Da je i pre dolaska Radmile bilo problema među braćom, posvedočili su i ljudi koji žive u Kopaoničkoj ulici, gde se dogodio zločin.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare