DVOJE PACIJENATA RANJENIH U MASAKRIMA I DALJE KRITIČNO! Grujičić: Ne pokazuju znake oporavka 

Dvoje povređenih u tragedijama koje su se dogodile u Beogradu i okolini Mladenovca i dalje su u teškom stanju dok se ostali oporavljaju, izjavila je danas ministarka zdravlja Danica Grujičić.

 Neki su pušteni kući iz incidenta koji se dogodio u okolini Mladenovca i Smedereva. Jedan momak je već pušten iz Smedereva, drugi je na fizikalnoj terapiji trenutno, njega pripremaju za otpust – rekla je Grujičić novinarima, posle promocije novog udžbenika Katedre hirurgije sa anesteziologijom Medicinskog fakulteta u Beogradu.

Ona je dodala da je momak koji je bio u Kliničko-bolničkom centru „Dragiša Mišović“, a sada nalazi u Urgentnom centru, i dalje kritično, a da je devojka koja je imala velike povrede danas bolje.

 Svi pokazuju znake oporavka, sem devojčice koja je u Tiršovoj (Univerzitetska dečja klinika) i momak koji ima oštećenje bubrega i koji je prešao iz „Dragiše Mišovića“ u Urgentni centar – rekla je Grujičić.

Ministarka ne može da tvrdi da će dečak koji ima povredu vratnog dela kičme i mladić upucan u masakru kod Mladenovca, moći ponovo da hodaju.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare